Zatiahnuté
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
DOGABANÉ hviezdy na Oscaroch: Týmto kráskam to vôbec nevyšlo
Zdielať na

DOGABANÉ hviezdy na Oscaroch: Týmto kráskam to vôbec nevyšlo

Zdroj: Profimedia.sk

Zaujať za každú cenu! Presne o to sa mnohé svetoznáme krásky snažia práve na tej najprestížnejšej filmovej udalosti sveta. Ktorým celebritám to tento rok na Oscaroch vôbec nevyšlo?

V Los Angeles sa opäť odovzdávali zlaté sošky a túto top spoločenskú udalosť si nedali ujsť desiatky hviezd. Mnohé krásky sa celé týždne pred samotným odovzdávaním pripravujú, aby na červenom koberci zažiarili. Nie každej z nich sa to však aj podarí...

​Medzi jednoznačne najhoršie oblečenými ženami sa ocitlo, okrem pre násariana brapomerne neznámych mien, aj pár takých, ktoré patria medzi áčkové hviezdy. Jednou z nich bola aj speváčka Billie Eilish, ktorá je známe veľmi svojským vkusom pre módu. Outfit akejsi prerastenej školáčky sa však na odovzdávanie cien vôbec nehodil. Ďalšou speváčkou, ktorá svojím outfitom mnohým vyrazila dych, bola Ariana Grande. Jej pompézna ružová róba však mnohých pripomínala skôr paplón... Trojicu najhorších uzatvára herečka Melissa McCarthy, ktorej červené šaty by boli vkusné, nebyť nadýchaných ružových rukávov, ktoré pôsobili, akoby boli k šatám len zle prišité. 

Billie Eilish

Profimedia

Ariana Grande

Profimedia

Melissa McCarthy

Súvisiace články

Najčítanejšie