Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Cibulková predviedla výsledok chudnúcej driny: V obtiahnutých šatách vyzerá fantasticky!
Zdielať na

Cibulková predviedla výsledok chudnúcej driny: V obtiahnutých šatách vyzerá fantasticky!

Zdroj: Profimedia

Bývalá tenisová hviezda sa rozhodla pre radikálnu zmenu jedálnička a životného štýlu, nakoľko si dala jasný cieľ - schudnúť 22 kíl. Dominika sa mení doslova zo dňa na deň a aktuálne si môže dovoliť aj takýto sexi outfit!

Dominika Cibulková (34) sa rozhodla, že zatočí s popôrodnými kilami a dostane sa opäť do formy. Športovkyňa svoju chudnúcu výzvu zdieľa aj na sociálnych sieťach, aby motivovala ďalšie ženy, ktoré to potrebujú tiež, no nevedia sa nakopnúť.

Dominika je známa tým, že miluje dobré jedlo, ktoré si doteraz neodopierala. Pri snahe schudnúť však potrebovala zvoliť úplne iný štýl a typ stravovania. Ten jej nastavili odborníci a po niekoľkých mesiacoch je už jasné, že to naozaj zaberá!  

"Je na tom brutálne vidno, že mám super nastavenú stravu, pretože strava je v mojom prípade strašne dôležitá...Cítim sa fantasticky a mám z toho strašnú radosť," priznala na sociálnej sieti Dominika, ktorá je za necelých päť mesiacov ľahšia už o 14 kíl. K zdravej strave sa snaží aj pravidelne cvičiť a hýbať sa, čo je pri dvoch malých deťoch rozhodne zaberák.  

Profimedia

Že sa jej drina a odriekanie naozaj vypláca, svedčí aj ďalší z jej outfitov, ktorý predviedla v Čechách na party k uvedeniu sladkej novinky "Banány v čokoládě". 

V pletených obtiahnutých šatách všetkým prítomným vyrazila dych, vyzerala ako naozajstná diva! Ako inak, aj za týmto vydareným outfitom stojí jej dvorný stylista a kamarát Andrej Kusalík. 

Ako sa tento outfit Dominiky Cibulkovej páči vám? Zmenili by ste na ňom niečo?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie