Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Kontroverzná influencerka opäť šokovala výberom šiat: TAKTO sa chodí na ples?
Zdielať na

Kontroverzná influencerka opäť šokovala výberom šiat: TAKTO sa chodí na ples?

Zdroj: Profimedia

Vždy vedela, ako zaujať a opäť sa jej to podarilo! Víťazka jojkárskeho Hotela Paradise Nela Slováková sa na honosnom plese objavila v šatách, ktoré podľa mnohých na takúto príležitosť nepatria.

Usporiadatelia veľkých brnenských plesov sa už pravidelne obávajú, v čom na ich akciu dorazí kontroverzná influencerka Nela Slováková (34), aby na seba upútala pozornosť. Faktom je, že na Ples v Intri, ktorý bol poslednou veľkou udalosťou plesovej sezóny, si Nela si kúpila vstupenky sama a nepatrí k čestným hosťom, informuje český portál super.cz.

Takto sa Nela Slováková predviedla v relácii Bez servítky! 

Do hotela International, ktorý ples organizoval, Nela prišla v čiernych šatách s odhaleným bruchom, pod ktorými nemala ani nohavičky. Róba je od módnej návrhárky Zuzany Lešák tak nechala vyniknúť jej vyšportované brucho, ktorým sa rada chváli. Výstredné šaty doplnila jednoduchými diamantovými šperkami od českého zlatníka Luboša Korbičky. 

A ako sa Nela chystala? „Išla som si do Viedne pre topánky a kabelku, aby som mala na ples niečo nové. Na mejkap som mala len štyridsať minút, pretože pani predo mnou trochu zdržovala, tak to bolo také všelijaké,“ posťažovala sa.   

Profimedia

To, že by jej šaty nezodpovedali dress codu black tie, ktorý prílišné odhaľovanie vylučuje, si Nela rozhodne nepripúšťa. „Myslím si, že Zuzka Lešák presne vie, čo je dress code black tie. A podľa nej som tiež oblečená,“ zvalila všetko na návrhárku.   

„Vy vždy hovoríte, že ukazujem všetko, ale mám napríklad úplne plný chrbát. Tento rok sme sa so Zuzkou rozhodli, že to ukážeme spredu. Nie je mi nič vidieť, iba brucho. Prsia sú zakryté. Za mňa luxusné,“ stojí si za svojim outfitom Slováková.   

Čo poviete na výber jej plesových šiat vy?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie