Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tento módny trend si zamilujete: Skúste malú zmenu a vaše džínsy budú ešte štýlovejšie
Zdielať na

Tento módny trend si zamilujete: Skúste malú zmenu a vaše džínsy budú ešte štýlovejšie

Zdroj: unsplash/brooke-cagle

Skvelo padnúce džínsy sú základom šatníka každej milovníčky módy. Túto jar sa však objavujú s malou úpravou, ktorá okamžite zaujme a vylepší každý outfit.

Ako sme už písali, najhorúcejším jarným trendom sú ležérne baggy džínsy, ktoré sa aktuálne objavujú s efektným a pritom veľmi jednoduchým vylepšením.

Nejde pritom o žiadnu prevratnú novinku, ale niečo, čo sme tu už mali niekoľkokrát. Momentálne top trendom sú totiž širšie strihy džínsov, ktoré sa nosia vyhrnuté, píše philstarlife.com.

Táto drobná zmena vás nebude nič stáť a dosiahnuť môžete veľmi štýlový vzhľad. Že sa tento trend naplno ujal, svedčia aj mnohé známe krásky a milovníčky módy, ktoré sa v takýchto džínsoch predvádzajú na sociálnych sieťach.  

V obchodoch nájdete veľké množstvo džínsov, ktoré sú už takto zahnuté, ale ľahko to môžete urobiť aj s tými, ktoré máte doma. Stačí ich vyhrnúť do výšky, aká sa vám páči a následne môžete lem ešte krátko prežehliť, aby všetko držalo ako má.  

S takto upravenými džínsami necháte viac vyniknúť trendy topánky, alebo napríklad aj výrazné pančušky či ponožky s rôznymi vzormi. 

Nech sa páči niekoľko inšpirácií, vyskúšajte si to aj vy!  

View this post on Instagram

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

Súvisiace články

Najčítanejšie