Jasno
12°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pochválila sa novými džínsami, ženy ich začali kupovať ako divé: Zmenili nám život, tvrdia
Zdielať na

Pochválila sa novými džínsami, ženy ich začali kupovať ako divé: Zmenili nám život, tvrdia

Zdroj: TikTok/sydneysilverman_

Džínsy sú nesmrteľné a patria snáď k najobľúbenejším módnym kúskom žien v rôznom veku. Čo by ste ale povedali na ich špeciálnu verziu, ktorá je oveľa pohodlnejšia a pritom je na nerozoznanie od tej klasickej?

Mladá žena Sydney Silverman, ktorá zverejňuje príspevky na sociálnej sieti ako “sydneysilverman_” sa chcela podeliť o svoj módny objav so svojimi sledovateľmi, a netušila, že tým spôsobí hotové šialenstvo, píše The Sun.

Falošné džínsy 

Sydney vo videu predstavila svoj ležérny outfit, v ktorom sa chystala so práce a vyzeral naozaj veľmi pohodlne. Momentálne veľmi trendy baggy džínsy skombinovala s tmavomodrým pulóvrom a celkový outfit vyzeral neformálne a pritom šik.  

Mladá žena sa priblížila ku kamere a ukázala, v čom sú jej džínsy také geniálne. Pravda je taká, že to nie sú džínsy, ale ide o veľmi pohodlný teplákový materiál, ktorý je tak dokonalo prepracovaný a zafarbený, že ani zblízka nerozoznáte, že ide v skutočnosti o tepláky.  

TikTok/sydneysilverman_

“Ak sa chcete v kancelárii cítiť maximálne pohodlne, tieto nohavice vám zmenia život,” povedala sympatická brunetka.

Snáď jedinou nevýhodou je, že konkrétne tento dokonalý model je od dizajnérskej značky Rag And Bone a stojí 175 dolárov! Sydney si však myslí, že jednoducho stoja za to. Čo na tieto falošné džínsy hovoríte vy? Prijali by ste takýto kúsok do šatníka? 

@sydneysilverman_

Jean sweatpant is the life hack

♬ original sound - Sydney Silverman

Súvisiace články

Najčítanejšie