Polojasno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Táto žena mení neforemné oblečenie zo sekáčov na trendy kúsky: Wau, perfektné!
Zdielať na

Táto žena mení neforemné oblečenie zo sekáčov na trendy kúsky: Wau, perfektné!

Zdroj: Instagram/caitconquers

Nakupovanie v second-handoch nie je žiadna hanba, práve naopak, túto možnosť využíva stále viac ľudí a milujú to aj mnohé celebrity! Inšpirujte sa touto kreatívnou mamičkou a vytvorte si z takýchto vecí originálne kúsky.

Mladá mamička Caitlin Trantham chodila do sekáčov celé roky a vždy sa potešila, ak tam našla nejaký pekný úlovok. Počas pandémie začala z neforemných vecí vytvárať pekné a dobre sediace módne kúsky a robí to tak do dnes, informuje militaryfamilies.com.

Eko aj trendy 

Caitlin sa snaží propagovať tak trochu iný pohľad na súčasnú módu. Ukazuje, že aj s minimom peňazí môže byť žena štýlová. Z tohto dôvodu navštevuje rôzne second-handy a nakúpené veci pretvára na nepoznanie. 

"Milujem loviť v sekáčoch úžasné kúsky a následne ich pretvárať podľa seba. Nielenže to šetrí peniaze, ale je to tiež ekologické," prezradila mamička dvoch detí.

V second handoch hľadá čo najkvalitnejšie materiály s krásnymi vzormi a vďaka zručnosti a kreativite vznikajú pod jej rukami naozaj originálne kúsky! 

Šikovná mamina miluje vintage oblečenie a najviac ju poteší, ak nájde niečo v tomto štýle. Ak vidí zaujímavý vzor a dobrý materiál, vie, že daná vec má potenciál aj keď je trebárs vo veľkosti XXL. 

Super inšpirácia pre náš všetky, čo poviete? Vyskúšate si to tiež?

 

Súvisiace články

Najčítanejšie