Jasno
30°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Speváčka sa pochválila šatami, z ktorých sú ženy zhrozené: Takto vyzerá módne PEKLO!
Zdielať na

Speváčka sa pochválila šatami, z ktorých sú ženy zhrozené: Takto vyzerá módne PEKLO!

Zdroj: instagram/frankiebridge

Mnohé ženy speváčku Frankie Bridge považujú v rodnom Anglicku za módnu ikonu. Tentoraz jej však outfit nevyšiel a jej fanúšikovia model označili za "príšerný a odporný". Čo si na seba obliekla?

Frankie v minulosti pôsobila v niekoľkých tínedžerských kapelách, zaujala aj v reality šou, má reláciu v televízií a v Anglicku patrí medzi populárne hviezdy. Milujú ju najmä mnohé ženy, ktoré napodobňujú aj jej imidž. 

Aj anglická módna ikona však niekedy šliapne vedľa. Na Valentína chcela svojho manžela prekvapiť extravagantným modelom. V týchto červených šatách by vás zrejme nikto neprehliadol. Celá predná časť bola totiž odhalená a prsia jej zakrývali len drobné kúsky látky. "Valentína neoslavujeme, no ako by som mohla ostať doma, keď má tieto pekné šaty?" opýtala sa Frankie svojich fanúšikov na instagrame. A tí na nej nenechali nitku suchú. Spomínaný model označili za "odporný, príšerný, nevhodný alebo módne peklo". "Tie šaty sú úplne hrozné, to musí byť vtip," zhodli sa ľudia. Pod videom šiat bolo toľko negatívnych komentárov, že tie napokon vypla. Obliekli by ste si ich? 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Frankie Bridge (@frankiebridge)

Súvisiace články

Najčítanejšie