Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Hviezdy z Nákupných maniačok na premiére seriálu Iveta: Ako by ste ich outfity oznámkovali vy?
Zdielať na

Hviezdy z Nákupných maniačok na premiére seriálu Iveta: Ako by ste ich outfity oznámkovali vy?

Zdroj: Matúš Barta/TV JOJ

Iveta, Diana a Júlia tvoria pevný tím populárnej šou Nákupné maniačky, v ktorej si najmä prvé dve zmienené ženy sem-tam zgustnú na niektorých súťažiacich. Ako to však dopadne, keď sa ocitnú ony v centre pozornosti pre svoje outfity?

Populárny seriál Iveta sa už začiatkom marca vracia na televízne obrazovky. Slávnostnú premiéru seriálu si nedali ujsť ani  mnohé známe tváre. Medzi nimi sa objavili aj Iveta s Dianou, ktoré svojimi vtipnými komentármi bavia ženy v šou Donakupované

​Iveta s Dianou sa objavili aj na spomínanej premiére, kde sa poriadne nahodili. Diana stavila na čierny čipkovaný top, nohavice s vysokým pásom a oversize sako, ktoré je stále hitom. Iveta zase na monochromatický outfit bledej farby. Pozornosť pútala práve netradičná XXL kabelka so svietiacim nápisom z dielne vychyteného návrhára Lukáša Krnáča. "No ale ako vám to pristane," zhodnotili ich outfity ženy v komentároch na sociálnych sieťach. Na tej istej akcii sa objavila aj vizážistka z Nákupných maniačok Júlia Švehlová. Tá vsadila na elegantný "chanelovský" kostým, ktorý doplnila čiernymi členkovými čižmičkami, kabelkou a sieťovanými silonkami. Ako by ste ohodnotili ich outfity vy?

Iveta a Diana (vpravo) na premiére seriálu Iveta 

Matúš Barta/TV JOJ

​Júlia Švehlová

Matúš Barta/TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie