Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Takéto šaty na plese ešte nevideli: Jojkárska hviezdička strhla na seba pozornosť
Zdielať na
Top trendy

Takéto šaty na plese ešte nevideli: Jojkárska hviezdička strhla na seba pozornosť

Zdroj: Profimedia.sk

Plesy už tradične bývajú prehliadkou nápaditých a rozprávkových rób. A na tom, ktorý sa cez víkend konal v Brne, zažiarila práve táto kráska! Prečo?

U susedov sa cez víkend konal tradičný Ples ako Brno, ktorý si nedali ujsť mnohé známe tváre. Medzi nahodenými kráskami žiarila najmä jedna - niekdajšia víťazka reality šou Hotel Paradise Nela Slováková. 

​Atraktívna blondína je známa tým, že na rôznych spoločenských akciách rada prekvapí odvážnym modelom šiat. Inak tomu nebolo ani tentoraz. Nela vsadila na model od jej obľúbenej návrhárky Zuzany Lešák Černej. Extravagantné zelené šaty pútali pozornosť najmä dekoltom, ktorý bol takmer priesvitný a kráske odhaľoval prsia. Aj preto viacerí českí módni kritici jej celkový outfit zhodnotili ako "lacný a vulgárny". Nela s tým však aj trochu počítala a ako sa sama vyjadrila, jej jej to úplne jedno. "Tento rok som chcela farbu, aby vyniklo moje opálenie a Zuzanin nápad na výraznú zelenú bol dokonalý. Farieb sa nebojím, preto som zvolila oranžové doplnky, ktoré sa podľa mňa k zelenej perfektne hodia... Články typu výrazný dekolt a podobne nás nechávajú pokojné a iba sa nad nimi pousmejeme, vzhľadom k veľmi decentnému dekoltu a celkovej tohtoročnej "zahalenosti"..." nechala sa počuť Nela. Ako sa jej šaty páčia vám? 

Profimedia.sk

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie