Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Madonnina dcéra schytala kritiku za tento outfit: Ľudia nechápu, ako si TO mohla na seba navliecť!
Zdielať na

Madonnina dcéra schytala kritiku za tento outfit: Ľudia nechápu, ako si TO mohla na seba navliecť!

Zdroj: Profimedia

No povedzte, viete si predstaviť, že by ste sa takto nahodili v spoločnosti svojich priateľov a najmä najbližšej rodiny? Nuž, je viac než isté, že Lourdes je celá po slávnej mame, minimálne v svojskom štýle a výstrednosti.

Koniec roka strávila speváčka Madonna (65) celkom pokojne v kruhu svojej rodiny a niekoľkých priateľov. Spoločne s dcérou Lourdes Leon a synom Roccom odcestovali do Karibiku, kde si na ostrove Svätý Bartolomej užívajú miestne krásy a slnečné počasie, píše hellomagazine.com. Popová kráľovná tak podľa všetkého zažehnala kedysi vyhrotené vzťahy s jej 23-ročným synom Roccom.

Ostrú diskusiu medzi ľuďmi opäť vyvolala Lourdes, ktorá na plavbu loďou s mamou, bratom a niekoľkými priateľmi zvolila vskutku netradičný odev. Obliekla si čierny krajkový overal, ktorý nielenže bol priesvitný, ale obopínal každú časť jej tela. O poriadnu kritiku si doslova koledovala.  

„Bože, Lourdes sa oblieka ako Kanyeho nová manželka, ale telo má ako nakupujúci z Walmartu“ napísal jeden z mnohých.  

“To nemá doma zrkadlo?” pýtal sa ďalší.  

Profimedia

Mnohí tiež narážali v kritických komentároch aj na to, že nechápu, ako si takýto outfit mohla obliecť v spoločnosti svojej najbližšej rodiny. Pravdou však je aj to, že jej slávna mama sa k tomu nemá čo vyjadrovať, keďže od mladosti až doteraz pravidelne šokuje svojim oblečením aj vystupovaním, presne ako jej dcéra...  

Viete si predstaviť, že by ste si takto vyrazili na výlet s bratom a mamou?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie