Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Trendy 2024 - Štýlové dámske topánky, ktoré budú v novom roku najmódnejšie
Zdielať na
Top trendy

Trendy 2024 - Štýlové dámske topánky, ktoré budú v novom roku najmódnejšie

PR ČLÁNOK Vo svete dámskych topánok aj naďalej pretrváva snaha o kombináciu štýlu s pohodlím. A niet sa čomu čudovať - každá žena túži vyzerať dobre a cítiť sa ešte lepšie. Od futuristických dizajnov po odkazy na vintage klasiku, nadchádzajúci rok sľubuje pestrosť vo voľbe pre každú milovníčku módy. V tomto článku si priblížime najnovšie trendy v oblasti dámskej obuvi, ktoré budú dominovať módnym svetom v roku 2024.

Vykročte do roku 2024 odvážne

Odvážne a avantgardné štýly aktuálne zaujímajú centrálnu pozíciu a všetci nadšenci módy s radosťou prijímajú tieto nekonvenčné trendy. Preto sa v nadchádzajúcej sezóne nebojte experimentovania s rôznymi výškami a unikátnymi tvarmi topánok, ktoré vám pomôžu oživiť ktorýkoľvek outfit. 

Chunky topánky pútajú pozornosť svojimi robustnými podrážkami a živými farebnými kombináciami. Táto trendová obuv dokonale kombinuje pohodlie a vysokú módu, čo v dnešnej dobe rezonuje na uliciach aj na módnych prehliadkach. 

Budúcoročným favoritom sú aj topánky charakterizované svojou dĺžkou, ktorá zvyčajne siaha tesne nad členok - členkové topánky. Chránia nohy svojej majiteľky pred nepredvídateľným počasím počas prechodných a zimných ročných období bez toho, aby sa zriekli štýlu a sú známe svojou nadčasovosťou.

Vysoké čižmy prepisujú pravidlá hry a prinášajú nebojácny a oslobodzujúci vzhľad. Vďaka rôznym materiálom a zdobeniam môžu pridať tieto výrazné topánky trochu dramatickosti do každého vášho outfitu. 

Nadčasová elegancia - klasické sandále, balerínky a lodičky

Aj napriek neustále sa meniacim trendom v prostredí dámskej obuvi existujú klasiky, ktoré z módy nikdy nevyšli a ani nevyjdú. 

Klasické sandále, zdobené minimalistickým dizajnom a rafinovanými detailmi, znovu získavajú na popularite. Tieto univerzálne topánky sa veľmi jednoducho kombinujú v denných aj večerných outfitoch a dotvoríte s nimi akýkoľvek neformálny aj formálny look.

Balerínky, známe svojou štíhlou siluetou, ľahkosťou a univerzálnosťou, opäť ožívajú. Moderná reinterpretácia tohto nadčasového dizajnu zahŕňa rôzne textúry a farby, vďaka čomu dodáte do každému vášho outfitu štipku sofistikovanosti. 

Ďalším favoritom sezóny 2024 sú nesmrteľné lodičky. Či už s nízkym alebo vysokým podpätkom, sú nevyhnutnosťou pre dámy, ktoré hľadajú elegantnú a ľahko kombinovateľnú obuv.

Zaručeným kľúčom k úspechu je správna kombinácia

Pre milovníčky módy zakladajúce si na štýlovom vzhľade je dôležité vedieť, ako správne kombinovať trendy topánky s oblečením a doplnkami. Pre ležérny a neformálny vzhľad skúste zladiť chunky topánky s džínsovými šatami alebo oversized svetrom.

Naopak, štýlový elegantný look vám zaručí kombinácia topánok na nízkych podpätkoch a koktejlových šiat. Pri výbere doplnkov je kľúčové dbať na harmóniu a vyváženosť celkového outfitu a nezabúdať na to, že menej je niekedy viac.

Hľadáte kvalitnú a štýlovú obuv? Navštívte CCC

Ak ste typ človeka, ktorý nerád trávi dlhé hodiny nakupovaním v obchodoch, CCC vám ponúka možnosť komfortného objednávania online prostredníctvom ich webovej stránky. Nájdete tam široký sortiment produktov, z ktorých si pohodlne vyberiete a vaša objednávka bude rýchlo a bezproblémovo doručená tam, kam si želáte. Tým, ktorí preferujú osobný kontakt odporúčame navštíviť kamenné predajne obchodu CCC, kde na zákazníkov čaká pestrá ponuka a kvalitne zaškolený a ochotný personál vždy pripravený poradiť pri výbere.

Zdielať na

Najčítanejšie