Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Top vianočné šaty pre bacuľky: Predáva ich bežne dostupná značka a perfektne zakryjú kilá navyše
Zdielať na

Top vianočné šaty pre bacuľky: Predáva ich bežne dostupná značka a perfektne zakryjú kilá navyše

Zdroj: TikTok/Samantha Louise

Módna maniačka sa pochválila šatami, ktoré sa hodia tak na večierok, ako aj na nadchádzajúce sviatočné dni. Ich najväčšou výhodou je, že dokonale zamaskujú všetky faldíky a drobné nedostatky na postave.

Milovníčka módy Samantha Louise predviedla na sociálnej sieti párty šaty, ktoré jej sedia ako uliate a pritom rozhodne nemá postavu modelky. Ženy sú z nich úplne nadšené a mnohé sa nechali jej výberom inšpirovať, píše The Sun.

Aj vy milujete módu a hľadáte nové inšpirácie? Sledujte obľúbenú módnu reláciu Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!     

Top sviatočné šaty pre bacuľky 

Ak máte nejaké to kilo navyše, určite dobre viete, že nájsť šaty, ktoré vám budú sedieť a nebudú pritom upriamovať pozornosť na vaše bruško či väčšie boky, je veľmi ťažký oriešok.  

Tejto žene sa úplne skvelý model podarilo nájsť v H&M a pochvaľovala si, že konečne našla šaty, pod ktoré si nemusí nutne dávať sťahujúcu bielizeň a dokonca ani podprsenku.  

Strieborné flitrové šaty majú skvelú dĺžku po kolená a Samantha si pochvaľovala aj zavinovací strih a tiež možnosť uviazať si ich pevnejšie alebo naopak, nechať ich voľnejšie.  

TikTok/Samantha Louise

Ženy tieto šaty okamžite zaujali a Samantha prezradila, že spomínaná značka ich predáva okrem striebornej aj v čiernej farbe a v ponuke sú až do veľkosti 4XL. Na to, že ide o zaujímavé párty šaty, je priaznivá aj cena, v prepočte za ne zaplatíte cca 52 eur.  

Ako sa tieto šaty páčia vám? Obliekli by ste si ich napríklad na vianočný večierok?   

@officialsamanthalouise This #dress too my breath away! This is my #christmaspartydress for sure!! #christmaspartyoutfit #plussize #plussizedress #plussizeedition #plussizefashion #plussizeconfidence #winter #plussizeoutfit #outfitinspo #howtodress #midsize @H&M ♬ original sound - Samantha Louise

Súvisiace články

Najčítanejšie