Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Julia Roberts ohúrila top outfitom, no za obuv schytala kritiku: Pozrite sa, čo mala na nohách!
Zdielať na

Julia Roberts ohúrila top outfitom, no za obuv schytala kritiku: Pozrite sa, čo mala na nohách!

Zdroj: Profimedia

Kým verní fanúšikovia označili výber jej topánok za originálny a hravý, ďalší nechápu, ako si niečo takéto mohla obuť na slávnostnú premiéru. Čo na jej celkový outfit hovoríte vy?

Nestarnúca herecká diva Julia Roberts (56) sa na londýnsku premiéru svojho nového filmu Nechaj svet svetom obliekla od hlavy po päty do značky Gucci. V šortkovom kostýme v pastelovo ružovom odtieni vynikli jej dlhé štíhle nohy a Julia vyzerala naozaj štýlovo a mladistvo. Jediné, nad čím sa mnohí pozastavili, boli bohato zdobené a poriadne netradičné lodičky, píše pagesix.com.

Originalita alebo gýč?  

Extravagantné lodičky značky Gucci, ktoré si Julia obula, rozdelila jej fanúšikov na dva tábory. Zatiaľ čo sa kritici rozhorčujú, aké sú škaredé a nevkusné, iní herečke fandia pre jej hravosť a originalitu. 

Fotagrafie jej nôh s výraznými a trochu bláznivými topánkami vyvolala u ľudí silné vášne. Tí, ktorí jej dali palec hore sa vyjadrili, že sú podľa nich originálne a sedia k povahe herečky, ktorá je známa svojím zmyslom pre humor.

Profimedia

V minulosti sa napríklad na jednej spoločenskej udalosti objavila v šatách posiatych fotkami svojho kolegu Georgea Clooneyho. 

Či už sa Juliine topánky ľuďom páčia alebo nie, isté je, že lepšiu reklamu si spomínaná značka ani nemohla želať. Tento model topánok bude totiž oficiálne v predaji až budúci rok.  

Čo poviete na celkový look Julie Roberts vy?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie