Jasno
14°
Bratislava
Kúpila si lacné svadobné šaty cez internet, ženy sú z nich paf: Povedali by ste, že stáli iba toľko?
Zdielať na

Kúpila si lacné svadobné šaty cez internet, ženy sú z nich paf: Povedali by ste, že stáli iba toľko?

Zdroj: unsplash/tom-pumford

Kým mnohé ženy sú ochotné za vysnívané svadobné šaty zaplatiť hotový majland, táto žena ukázala, že aj s menším rozpočtom môžete byť tou najkrajšou nevestou. Ako sa vám páčia jej šaty?

Objednať si svadobné šaty cez internet je bezpochyby veľkým rizikom, no nie vždy to musí dopadnúť sklamaním a katastrofou. Táto žena predviedla úžasnú svadobnú róbu, ktorú si objednala z cenovo dostupného obchodu Shein a zožala ňou obrovský úspech, píše The Sun.

Z celkového rozpočtu na svadbu tvorí práve cena za svadobné šaty pre nevestu poriadne veľkú časť. Mnohé ženy minú za vysnívané svadobné šaty aj 1500 eur a nie vždy ich vzhľad zodpovedá takejto sume. V tomto prípade to bolo úplne opačne. Budúca nevesta si objednala svadobné šaty z internetu za necelých 40 libier a vyzerali na nej senzačne!  

Narssie predviedla veľmi pekný svadobný model šiat, ktoré sú ušité z elegantného saténového materiálu s odvážnym rozparkom na stehnách, ktorý predĺžil jej nohy. Celkovo jednoduché a hladké šaty boli len veľmi decentne ozvláštnené drobnými detailami, ktoré vyzerali veľmi honosne a rozhodne nie lacno, na čom sa zhodli takmer všetci diskutujúci.   

TikTok/narssiee

Mladá žena sa priznala, že neodolala a objednala si aj ďalšie dva modely šiat, keďže všetky boli za veľmi priaznivé ceny. A ku podivu, aj tie predviedla a mnohým ženám takmer padla sánka, pretože rovnako vyzerali veľmi pekne a budúcej neveste ohromne pristali.   

Ktoré šaty si napokon budúca nevesta vybrala, neprezradila, no rozhodne inšpirovala mnohé ženy, ktoré sa plánujú vydávať. Čo poviete na tieto cenovo dostupné svadobné šaty vy? Obliekli by ste si niektoré z nich?  

@narssiee Wedding dresses found on Shein??‍♀️ #sheinhaul #weddingdress #weddingdressinspo #sheinofficial ♬ Prada (Acoustic Version) - cassö & RAYE & D-Block Europe

Súvisiace články

Najčítanejšie