Jasno
26°
Bratislava
Božena
27.7.2024
TOTO v Nákupných maniačkach už dávno nebolo: Outfit tejto ženy prevalcoval konkurenciu
Zdielať na

TOTO v Nákupných maniačkach už dávno nebolo: Outfit tejto ženy prevalcoval konkurenciu

Zdroj: instagram/tvjoj

V Nákupných maniačkach sa konečne objavila žena, ktorá so svojím výsledným outfitom na plnej čiare zabodovala. Čo si na seba obliekla?

Milovníčky populárnej jojkárskej šou Nákupné maniačky väčšinou so ženami, ktoré sa objavia na obrazovke, nemajú zľutovanie. Len výnimočne sa tu objaví niekto, koho nezasypú kritikou. Táto žena je výnimka a na jej výslednom outfite nenašli nič, čo by im vadilo! 

Nákupné maniačky môžete sledovať každý pracovný deň o 16.30 na JOJke!

Vyzerá to tak, že tohtotýždňovú tému "Popoluška" najlepšie zvládla Diana, známa aj pod pseudonymom Nasratá žena. Sympatická červenovláska vsadila na bledomodré šaty, ktoré v kombinácii so striebornými topánkami na nej vyzerali perfektne! A to aj fanúšičky šou ocenili. Dianu vyslovene zasypali pochvalami a obdivom. "Wau, nádhera. Tomu sa povie pravá Popoluška," zhodli sa tisíce žien. A to sa v maniačkach častokrát nestáva. Pochvaly dojali aj samotnú Dianu, ktorá to vôbec nečakala. "Chcela by som sa vám veľmi pekne poďakovať za všetky reakcie na včerajšie vysielanie Nákupných maniačok. Do šou som išla z dôvodu, aby som sa zabavila, spoznala nových ľudí a zažila niečo absolútne mimo moju komfortnú zónu. Som vám nesmierne vďačná za to, ako ste reagovali, nakoľko ja sama som sa naozaj cítila ako Popoluška..." priznala. Ako sa jej výsledný outfit páčil vám? 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Súvisiace články

Najčítanejšie