Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Peštová ohúrila dokonalým outfitom: Ak chcete vyzerať vyššie a štíhlejšie, stavte na TIETO nohavice
Zdielať na

Peštová ohúrila dokonalým outfitom: Ak chcete vyzerať vyššie a štíhlejšie, stavte na TIETO nohavice

Zdroj: Profimedia

Stále krásna česká supermodelka a životná láska Paľa Haberu vyzerá aj po päťdesiatke fantasticky a pre mnohé ženy sa stala inšpiráciou aj v móde. Pozrite sa, akým outfitom tentokrát zabodovala!

Modelka Daniela Peštová (53) sa nedávno stala krstnou mamou novej knihy výživovej expertky Gabriely Peacock "Mladšia za dva týždne". Na slávnostnej akcii bola neprehliadnuteľná a jej outfit zaujal snáď každého hosťa.

Daniela má skvelý cit a vkus pre módu a vďaka svojej štíhlej a pevnej postave si môže dovoliť absolútne čokoľvek.

Na podujatie si obliekla tmavomodrý elegantný nohavicový kostým, ktorý doplnila o dlhšie sako, ktoré zvýraznilo jej dokonalú postavu. Nohavice zvonového strihu, ktoré sú aktuálne opäť veľmi trendy, jej opticky ešte viac predĺžili jej krásne nohy. Kostým doplnila trendy bielym tričkom, ktoré dalo celkovému výsledku mladistvý a svieži šmrnc.  

Celú parádu doplnila prirodzeným líčením, rozpustenými vlasmi a minimalistickými doplnkami. Ako sa vám páči jej výsledný look?  

Profimedia

Prirodzená a krásna     

Mnoho modeliek vylepšuje svoj vzhľad rôznymi plastikami či botoxom, Peštová je však zástankyňa prirodzenosti. Snaží sa udržiavať v kondícii pravidelným cvičením, neláme si hlavu z každej vrásky a navyše je abstinentka. 

"Žiadnu plastiku nemám, mať nechcem a dúfam, že mať nebudem, ale uvidíme, čo bude za 5 rokov. Ja nie som zástancom toho, že keď je niekto mladý a krásny, mal by toto využívať," povedala Daniela pred časom.  

"Určite pomáha starať sa o seba, dnes to nie je nič hanlivé, keď žena povie, že sa o seba stará. Snažím sa ísť tou prírodnou cestou. Neriešim všetko, neriešim každú vrásku. Starať sa o seba, kvalitná kozmetika, spánok, dostatok pohybu, všetko so všetkým," popísala Peštová a dodala, že je veľmi dôležité myslieť na svoj vnútorný pokoj a pohodu.

Vyzerá to tak, že jej sa to darí, vyzerá naozaj skvelo, súhlasíte?   

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie