Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Bombastická premena Dominiky Cibulkovej: TOTO z nej spravil tím profíkov
Zdielať na

Bombastická premena Dominiky Cibulkovej: TOTO z nej spravil tím profíkov

Zdroj: Instagram/domicibulkova

Ak sa bývalá tenistka chystá na nejakú spoločenskú akciu, nič nenechá na náhodu. Vždy sa objaví s dokonalým mejkapom, vlasmi a v do najmenšieho detailu prepracovanom outfite. Inak tomu nebolo ani teraz.

Dominika Cibulková sa chce dostať späť do formy a zbaviť nadváhy, ktorá jej ostala po tehotenstve. Športovkyňa plánuje dokopy zhodiť 22 kíl a prvých pár kilogramov má už dole! Prečo to robí? 

"Jednoducho som si povedala, že chcem ísť na určitú hmotnosť... Idem to robiť motivačne. Bude to motivovať mňa a verím, že to bude motivovať aj niektorých z vás... Už sa aj ja chcem sama sebe páčiť a dobre sa cítiť. Aj keď mi Michal hovorí, že sa mu páčim, robím to hlavne pre seba," priznala blondína. Nielenže sa chce samej sebe páčiť, ale chce opäť nosiť rôzne luxusné kúsky, ktoré má v šatníku. O Dominike je známe, že miluje extravaganciu a pomocou tímu špičkových profesionálov sa dokáže raz dva premeniť na poriadne sexi kosť. Inak tomu nebolo ani na športovej akcii Tenista roka, kde sa objavila. O dokonalý mejkap a vlasy sa postarala česká vizážistka Eliška Matejková. Styling mal na starosti Dominikin kamarát Andrej Kusalík, ktorý presne vie, čo sa jej hodí. A ako to dopadlo? Perfektne! Cibulkovú by ste v dave rozhodne neprehliadli... 

Instagram/domicibulkova

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Súvisiace články

Najčítanejšie