Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Inokedy kráľovná štýlu a teraz? Jennifer Lopez schytala poriadnu kritiku za tento výstredný outfit
Zdielať na

Inokedy kráľovná štýlu a teraz? Jennifer Lopez schytala poriadnu kritiku za tento výstredný outfit

Zdroj: Profimedia

Kým väčšinou dostáva za svoju postavu a sexi oblečenie iba samú chválu, vyzerá to tak, že tentokrát jej to až tak nevyšlo. Čo poviete na jej outfit vy?

Speváčka a herečka Jennifer Lopez (54) vyzerá aj po päťdesiatke stále skvele, vďaka zdravej životospráva a vhodnej kozmetike si udržuje mladistvú pleť a vďaka pravidelnej drine v posilňovni má stále pevné a sexi krivky, ktoré rada predvádza v najrôznejších outfitoch.

Vyzerá to tak, že tentoraz jej to až tak nevyšlo. Pod článkom z portálu Daily Mail sa nakopila na jej posledný outfit poriadna spŕška kritiky. Čo poviete, zaslúžene?   

Naposledy ju fotografi odfotili pri príchode na stretnutie do centra Apple Music a bolo vidieť, že si JLo na svojom outfite dala záležať. Skvelý dizajnový dlhý kabát skombinovala s trendy širokými nohavicami, no problémom bol práve top, ktorý bol telovej farby a s takým hlbokým výstrihom, že vyzerala ako úplne nahá.  

Profimedia

Fanúšikovia jej vyčítali to, že nepôsobí vôbec sexi, ale skôr nevkusne a vulgárne.   

„Kto si oblečie takto odhaľujúci top na schôdzku? Úplne nevhodné!” stále v jednom z komentárov.  

„Jej cieľom je vzrušiť všetkých mužov tým, že má neustále odhalené prsia, a to v nej vyvoláva dojem, že je to sexi, aj keď je to vulgárne,“ napísal niekto ďalší.  

„Schôdzka? Mať polovicu pŕs vonku? Zaujímavé,“ dodal ďalší.  

Ľudia si tiež všimli aj to, že na všetkých paparazzi záberoch bola JLo poriadne zamračená. Ktovie, možno si týmto vyzývavým outfitom potrebovala iba vylepšiť náladu... 

Čo poviete na jej outfit vy?  

View this post on Instagram

A post shared by Katie (@jlo.no1fan)

Súvisiace články

Najčítanejšie