Jasno
11°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
TIETO kúsky zo ZARY by si stylistka nikdy nekúpila: Sú podľa nej príšerné a zbytočne drahé!
Zdielať na

TIETO kúsky zo ZARY by si stylistka nikdy nekúpila: Sú podľa nej príšerné a zbytočne drahé!

Zdroj: instagram/stylingwithkenzie

Španielsky módny reťazec je aj medzi Slovenkami jedným z najobľúbenejších. Ponúka totiž trendy kúsky, z ktorých sa dá vyskladať zaujímavý outfit. Podľa vychytenej štylistky tu však nájdete modely, do ktorých sa naozaj neoplatí investovať. Ktoré sú to?

Kenzie je profesionálna štylistka, ktorá pomáha ženám, aby mali doma trendy, no nie príliš preplnený šatník. Mladá žena má rôzne zlepšováky, ktoré s nimi zdieľa na sociálnych sieťach a pomáha im, aby super vyzerali. 

V akých zaujímavých outfitoch sa objavili známe Slovenky na istej spoločenskej akcii?

​Aj Kenzie rada nakupuje v Zare, tentoraz si však "posvietila" na modely, ktoré by si nikdy nekúpila! "Svetre, ktoré majú diery! Nemôžem uveriť, že takéto niečo stojí 46 eur... Zvláštne dizajnérske kúsky, ktoré mi jednoducho nedávajú zmysel. Ak nejaké šaty už na vešiaku vyzerajú byť pokrčené, predstavte si, ako budú vyzerať, keď si v nich sadnete..." nechala sa počuť Kenzie. V obchode jej do oka padli aj trendy čižmy, ktoré by si však rovnako neodniesla domov. Prečo? "Budúcu sezónu ich už neobujete, lebo nebudú moderné," priznala. A na ktoré nohavice by ste mali zabudnúť, ak máte celulitídu? Zistíte z jej videa! 

@stylingwithkenzie another day, another zara disappointment ? #fashion #shopping #zara #womensfashion #styletips #fashiontiktok #fashiontok #style #wardrobe #affordablefashion ♬ original sound - stylingwithkenzie
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kenzie Welch (@stylingwithkenzie)

Súvisiace články

Najčítanejšie