Zatiahnuté, dažďové prehánky
16°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Britská členka kráľovskej rodiny a jej odvážne outfity: Na konte má úplne najväčší módny trapas na festivale Cannes
Zdielať na

Britská členka kráľovskej rodiny a jej odvážne outfity: Na konte má úplne najväčší módny trapas na festivale Cannes

Zdroj: Profimedia.sk

Nikto sa na prestížnom filmovom festivale v Cannes ešte neobjavil v takom odvážnom outfite, v akom to pred rokom urobila Lady Victoria Hervey. Hosťom pri pohľade na ňu takmer zabehla. Poučila sa odvtedy?

Britská aristokratka sa v roku 2022, rovnako ako množstvo iných známych tvárí, prešla po červenom koberci na festivale v Cannes. A prítomní sa nestíhali čudovať! Prečo?

Vsadila totiž na naozaj veľmi odvážny model! Vpredu mala extrémne hlboký výstrih, z ktorého jej malé prsia takmer úplne vypadli. Vzadu jej rovnako vytŕčalo takmer celé pozadie. Lady Victoria Hervey je známa svojimi odvážnymi modelmi, ktoré viac odhaľujú ako zakrývajú... Čierna ovca britskej kráľovskej rodiny nie raz šokovala svojím párty životom a striedaním partnerov. Vyzerá to však tak, že zo svojich chýb, minimálne tých módnych, sa poučila. Keď ju pred pár dňami pozvali na slávnostnú premiéru istého filmu, mnohí boli zvedaví, v čom sa objaví. Blondína ich tentoraz sklamala. Stavila totiž na čierne šaty, ktoré ju zahalili od hlavy po päty!

V Cannes svojím outfitom šokovala...

Profimedia.sk

​Victora tentoraz vsadila na decentnejšie šaty

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie