Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nahá alebo oblečená? Nela Slováková opäť v outfite, ktorý závistlivé ženy nerozdýchali
Zdielať na

Nahá alebo oblečená? Nela Slováková opäť v outfite, ktorý závistlivé ženy nerozdýchali

Zdroj: Instagram/nelaslovakova

Vždy vedela, ako zaujať a podarilo sa jej to aj teraz! Víťazka jojkárskeho Hotela Paradise Nela Slováková vsadila na šaty, na ktoré by väčšina žien nemala dosť odvahy. A tie ju za tento outfit nešetrili kritikou! Právom?

Na svojej postavičke tvrdo maká a rada ju aj na verejnosti ukazuje! Nela Slováková si aktuálne užíva dovolenku v Dubaji, kde by ste ju na večeri len ťažko prehliadli…

​Obliekla si totiž trendy model, ktorý si môže dovoliť iba žena s naozaj bezchybnou postavičkou. Čierne prúžky látky totiž na jej tele zakrývali naozaj len to najnutnejšie. Ako to už pri Nele býva zvykom, na instagrame sa do nej pre outfit ženy okamžite pustili. Niektoré jej vykričali, že nabudúce môže ísť pokojne nahá. Iným zase vadilo to, že hoci má dokonalú figúru, väčšinou sa oblieka veľmi lacno. Slováková je však na kritiku už zvyknutá a tak ľahko ju niečo nevytočí. “Za mňa vyzerá lacnosť odlišne, 100 ľudí, 100 názorov. Pre mňa sú lacné obrovské výstrihy v kombinácii v nevkusnými šatami, ideálne ešte mini, s prehnaným mejkapom, napríklad. Moje prsia sú rafinovane vidieť a je zakryté všetko, čo má byť. Ľahký mejkap, jemne upravené vlasy. Lacnosť si predstavujem inak,” napísala na svoju obranu Nela. Ako sa jej šaty páčia vám?

Instagram/nelaslovakova

Súvisiace články

Najčítanejšie