Polojasno
22°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Všetci muži na nej išli oči nechať! Plus size modelka predviedla najodvážnejšie šaty večera, páčia sa vám?
Zdielať na

Všetci muži na nej išli oči nechať! Plus size modelka predviedla najodvážnejšie šaty večera, páčia sa vám?

Zdroj: Profimedia

Nie náhodou ju v tomto roku pánsky magazín Maxim vyhlásil za najsexi ženu sveta. Hoci má poriadne oblinky, neskrýva ich, práve naopak. Pozrite sa, v akom odvážnom kúsku sa najnovšie ukázala!

Jedna z najznámejších plus size modeliek Ashley Graham (36), ktorá sa v poslednom čase úspešne venuje aj moderovaniu, je už mamou troch detí, no podľa mnohých je teraz ešte viac sexi ako predtým.

Aj vy milujete módu a hľadáte nové inšpirácie? Sledujte obľúbenú módnu reláciu Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!   

Ashley má obrovské množstvo fanúšikov najmä preto, že sa na nič nehrá a ukazuje svoj život presne taký aký je, aj so všetkými nedostatkami. Pre mnohé ženy a najmä matky je Ashley vzorom a inšpiráciou, pretože im ukazuje, že svoje telá môžu milovať aj napriek tomu, že nemajú ideálny tvar. 

Na každej spoločenskej udalosti, kde sa plus size kráska objaví, dokáže zaujať natoľko, že bez problémov zatieni aj všetky super štíhle ženy.  

Profimedia

Najnovšie sa jej podarilo vyniknúť na otvorení nového obchodu Swarovski na Piatej avenue v New Yorku, kde sa predviedla v spodnej bielizni značky SKIMS, ktoré prekrývali priehľadné šaty posiate kamienkami Swarovski, informuje Daily Mail. Ashley svoj komplet doladila topánkami na podpätku a niekoľkými striebornými retiazkami a doplnkami.  

Ako sa tento odvážny outfit páči vám? Viete si predstaviť, že by ste takto vyrazili do spoločnosti?   

Súvisiace články

Najčítanejšie