Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Ako nosiť rifle, ak máte nadváhu? Renáta Názlerová vám ukáže, ako v nich vyzerať štíhlejšie
Zdielať na

Ako nosiť rifle, ak máte nadváhu? Renáta Názlerová vám ukáže, ako v nich vyzerať štíhlejšie

Zdroj: facebook/renata.nazlerova.officialna.stranka

Bývalá populárna moderátorka televízie JOJ Renáta Názlerová je hrdá moletka, ktorá sa snaží dodať sebavedomie aj iným ženám s podobnou postavou. Ako? Napríklad aj takto!

Renáta sa rozhodne nemieni skrývať pred svetom len preto, lebo má pár kíl navyše. Tento svoj postoj a sebavedomie sa snaží preniesť aj na iné ženy, ktoré sa neustále trápia pre to, ako vyzerajú. A tie ju milujú práve pre to, že sa na nič nehrá...

​Častokrát práve na sebe ukazuje, že aj moletky sa môžu pekne obliekať! Renáta neraz už dokázala, že aj ženy kyprejších tvarov by mali byť v obliekaní odvážnejšie a nemali by sa báť nosiť to, čo sa im páči. Veľa moletiek totiž svoje telo skrýva v neforemných kúskoch. A to je chýba! Okrem šiat totiž Renáta rada nosí aj rifle. A tie jej rozhodne svedčia. "Chceli ste vidieť aj niečo iné ako šatičky. Tak tu mám rifličky. Fotené to bolo už za súmraku, preto vám môžu fotky pripadať trošku divné. Však ale ide hlavne o to oblečko...Osobne si myslím, že mi väčšmi svedčia šaty, ale občas, hlavne keď je tak pľušťavo ako dnes, sú vhodné viac gatiská," priznala Renáta. A fanúšičky ju zasypali pochvalnými komentármi. "Vyzeráte v tomto oblečku ako keby ste najmenej desať kg schudla, proste super," zhodli sa mnohé ženy. Ako sa páči vám?

Súvisiace články

Najčítanejšie