Skoro jasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Kate Middleton ohúrila štýlovým jesenným outfitom: Ženy sa zbláznili do TEJTO bundy!
Zdielať na

Kate Middleton ohúrila štýlovým jesenným outfitom: Ženy sa zbláznili do TEJTO bundy!

Zdroj: Profimedia

Princezná z Walesu tentokrát nechala elegantné kabáty doma a stavila na pohodlný ležérny outfit, ktorý je do sychravého počasia ako stvorený. Pozrite sa, ako jej to pristalo!

Pri Kate Middleton sme si už zvykli na to, že je vždy elegantná a tip top zladená a často si pritom vystačí aj s kúskami z bežných konfekcií, ktoré dokáže skvelo skombinovať s tými luxusnejšími. Jej obdivovateľky najnovšie zaujala prešívaná jesenná bundička, ktorá je momentálne veľkým hitom, píše harpersbazaar.com.

Dokonalý jesenný outfit 

Princezná Kate s manželom Williamom navštívili v rámci návštevy Škótka aj organizácie, ktoré sa venujú duševnému zdraviu mladých. Kate pri tejto príležitosti nezvolila vysoko elegantný outfit, ale stavila na pohodlnosť a ležérnosť.  

Na rozšírené džínsy v tmavom odtieni a na tmavomodrý rolák si obliekla tmavozelenú prešívanú bundu značky Burberry s jej ikonickým hnedo-čiernym kockovaným vzorom a čiernym menčestrovým golierom. Celý outfit ešte zavŕšila hnedými koženými Chelsea topánkami značky Reiss. Fanúšičky boli pri fotografiách na sociálnych sieťach z jej outfitu absolútne nadšené a je isté, že sa opäť raz stane pre mnohé z nich inšpiráciou. 

Profimedia

Prirodzený mejkap a ako vždy dokonalé vlasy boli už len čerešničkou na torte, rovnako ako široký úsmev Kate. Čo poviete na jej jesenný outfit vy?  

Súvisiace články

Najčítanejšie