Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Ktorý pár sa stal tým najlepšie oblečeným na svete? Títo dvaja nemajú konkurenciu!
Zdielať na

Ktorý pár sa stal tým najlepšie oblečeným na svete? Títo dvaja nemajú konkurenciu!

Zdroj: Instagram/kensingtonfamily

Mnohé módne značky sa doslova bijú o svetoznáme celebrity, aby si obliekli práve ich kúsky a urobili im tak reklamu po celom svete. A ktorú dvojicu považujú ľudia za najlepšie oblečenú? Neuhádnete!

Britská módna značka Karen Millen si stanovila naozaj náročný cieľ - rozhodla sa vypátrať, ktorý pár je v očiach verejnosti najštýlovejší a najlepšie oblečený! Ako to urobili?

​Na základe analýzy, ktorá vyhodnotila cez 500 miliónov rôznych príspevkov na sociálnych sieťach a v internetových vyhľadávačoch, prišli na to, kto udáva trendy a podľa koho sa ľudia radi obliekajú. Víťazmi sa stali princ William so svojou Kate, ktorí prevalcovali ostatnú konkurenciu. Záujem o to, čo nosia, sa totiž pri nich vyšplhal na neuveriteľných 94%! Druhé miesto patrí Justinovi Bieberovi a jeho manželke Hailey, tretie Kendall Jenner a Badovi Bunnymu, štvrté Taylor Swift a Travisovi Kelcovi a piati skončili Harry a Meghan Markle. Zaujímavé pritom je, že štýloví Beckhamovci obsadili až 9.miesto. Kto je podľa vás najštýlovejšie oblečený pár na Slovensku? 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber)

Súvisiace články

Najčítanejšie