Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Odborníčka na módu radí, ako byť na jeseň šik: Vyskúšajte 3 tipy, ktoré vám dodajú eleganciu a štýl
Zdielať na

Odborníčka na módu radí, ako byť na jeseň šik: Vyskúšajte 3 tipy, ktoré vám dodajú eleganciu a štýl

Zdroj: TikTok/antoniahigham

Počasie nás donútilo vymeniť si šatníky a na rad prišli teplejšie kúsky oblečenia. Ako ich nosiť, aby sme aj v tomto období vyzerali naozaj skvelo? Takto!

Antonia Higham pracuje pre značku Ralph Lauren a keď sa pozriete na jej sociálne siete, bude vám jasné, že módu jednoducho miluje. Ženy si obľúbili jej príspevky, v ktorých radí, ako sa na ktorú príležitosť obliecť, najnovšie však zabodovala videom, v ktorom sa zameriava na jesenný šatník, informuje The Sun.

Aj vy milujete módu? Sledujte obľúbenú módnu šou Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!

Ako vyzerať na jeseň štýlovo a šik? 

Antonia Higham vo svojom videu vysvetlila a ukázala tri spôsoby, ako môžete túto jeseň vyzerať luxusne a štýlovo.  

V prvom rade je dôležité vrstvenie, pričom vrchný kúsok by sme mali voliť v univerzálnych farbách, aby sa nám výborne hodil k viacerým outfitom.  

Antonia odporúča nosiť na jeseň aj pletené vesty, ktoré sú veľkým hitom a hodia sa tak ku košielam a blúzkam, ako aj na rolák. Ak máte vestu dlhšiu, vyskúšajte si ju previazať opaskom.

Skvelý jesenný look dosiahnete podľa Antonie aj plochou čiapkou. Spolu s vestou čižmami v jazdeckom štýle môžete vytvoriť skvelý a pohodlný outfit.  

Ďalší z jej tipov je, aby ženy na jeseň investovali do zaujímavej a kvalitnej šatky. „Môže to byť čokoľvek od hodvábnej šatky po bavlnenú šatku, všetko v závislosti od príležitosti. Doplnky hrajú obrovskú úlohu, dámy,” vysvetľuje milovníčka módy, ktorá naopak radí, aby sme sa vyhýbali obrovským pleteným objemným šatkám, ktoré vyzerajú nevkusne a pokazia celý outfit.

@antoniahigham How to look expensive in autumn ? #elegant #elegancetips #antoniahigham #viral #foryoupage #autumnfashion #oldmoney ♬ Classical Music - Classical Music
@antoniahigham How to look expensive in autumn, part two ? ##elegance##autumnfashion##antoniahigham##elegancetips##howtolookexpensive##howtolookelegant##levelup ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

Súvisiace články

Najčítanejšie