Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ako dosiahnuť, aby váš outfit nepôsobil lacno? Módna expertka ukázala 3 chyby, ktoré robíme najčastejšie
Zdielať na

Ako dosiahnuť, aby váš outfit nepôsobil lacno? Módna expertka ukázala 3 chyby, ktoré robíme najčastejšie

Zdroj: Instagram/beingjulia

Niekedy sú to práve jednoduché drobnosti, ktoré stačí dodržiavať a budete vyzerať vždy štýlovo a šik. Pozrite sa, čo nám radí odborníčka na módu.

Fashion expertka Julia, ktorá na sociálnych sieťach vystupuje ako „fashion inspo“, odporučila všetkým módnym maniačkam, aby sa vyhýbali niektorým chybám pri vytváraní outfitov, a aby tak pozdvihli svoj štýl,” píše The Sun.

Sledujte obľúbenú módnu šou Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke! 

3 chyby, kvôli ktorým vyzerá oblečenie lacno 

1. “Ak si kupujete jesenné alebo akékoľvek iné šaty či napríklad overal s opaskom, vymeňte si ho a namiesto neho noste vlastný!” radí Julia. Tvrdí totiž, že opasky, ktoré sa predávajú ako súčasť iného odevu sú väčšinou nekvalitné a na prvý pohľad vyzerajú lacno. Radí preto použiť vlastný kvalitnejší opasok, čo odev aj celý outfit ihneď zmení.   

TikTok/beingjulia

2. Ďalšou chybou, na ktorú upozorňuje, súvisí práve s tou predošlou a ide o pútka na opasok. „Pri odevoch s opaskom si všímajte aj pútka na opasok. Opaskové pútka, ktoré príliš vyčnievajú, poukazujú na zlú a nekvalitnú konštrukciu odevu. Hľadajte si preto kúsky s pútkami na opasok, ktoré ležia naplocho," vysvetľuje Julia.   

3. Treťou módnou chybou podľa Julie sú veľké krúžky na zipsoch, ktoré výrobcovia dávajú napríklad na svetre, mikiny, či bundy. „Keď si kpujete sveter so zipsom, ktorý vyzerá takto, jednoducho ten veľký krúžok dajte dole,” radí odborníčka na módu, ktorá je presvedčená, že práve kvôli tejto zbytočnej ozdobe môže aj pekný a kvalitný sveter pôsobiť lacno.   

Nezabúdajte, že aj takéto drobné detaily môžu rozhodnúť o tom, ako bude váš celkový outfit pôsobiť! 

@beingjulia Stop making these three style mistakes when you are picking out your clothes in order to elevate your style! #stylehelp #fashionhelp #fashionadvice #styleadvice #fallfashion #fashiontiktok #fashioninspo #styletips #styletok #fashiontips #elevatedstyle #elevatedfashion ♬ Cruel Summer - Taylor Swift
View this post on Instagram

A post shared by Julia (@beingjulia_)

View this post on Instagram

A post shared by Julia (@beingjulia_)

Súvisiace články

Najčítanejšie