Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Renáta Názlerová v rovnakých šatách ako štíhle modelky: My ženy s kilami sa nemusíme hanbiť!
Zdielať na

Renáta Názlerová v rovnakých šatách ako štíhle modelky: My ženy s kilami sa nemusíme hanbiť!

Zdroj: facebook/renata.nazlerova.officialna.stranka

Sebavedomie jej rozhodne nechýba a mohla by ho rozdávať! Niekdajšia moderátorka Renáta Názlerová ženám názorne ukázala, že aj keď majú pár kíl naviac, môžu si obliecť kúsky, ktoré vidia na modelkách.

Renáta sa rozhodne nemieni skrývať pred svetom len preto, lebo má pár kíl navyše. A práve tento svoj postoj a sebavedomie sa snaží preniesť aj na iné ženy, ktoré sa neustále trápia pre to, ako vyzerajú.

​Renáta je pre mnohé ženy, ktoré majú podobnú postavu, aj módnou inšpiráciou. Ukazuje im totiž, že majú byť odvážne a majú sa obliekať tak, ako chcú. Dôkaz? Priamo na sebe ukázala, že to, čo svedčí štíhlym modelkám, môže rovnako dobre vyzerať aj na ženách s kyprejšími krivkami. "V móde nie je nič nemožné, nič prikázané a nič zakázané. Móda má byť inšpiráciou, nie limitom. Má nám slúžiť, nie my jej sa podriaďovať. Alebo existuje podľa vás niečo, čo by si moletka nemala nikdy obliecť?" pýta sa Renáta. 

Sympatická bruneta neváhala a obliekla si hneď niekoľko modelov, ktoré videla práve na štíhlych kráskach. A výsledok? ten je perfektný! "Opäť neskromne skonštatujem, že sa my ženy s kilami navyše nemusíme hanbiť a že znesieme aj porovnanie s modelkami. Čo vy na to?" dodala.

Súvisiace články

Najčítanejšie