Jasno
14°
Bratislava
Ženy sú zo svadobných šiat tejto nevesty úplne paf: Jeden špeciálny detail okúzli aj vás
Zdielať na

Ženy sú zo svadobných šiat tejto nevesty úplne paf: Jeden špeciálny detail okúzli aj vás

Zdroj: Instagram/danielsantallastudio

Španielska nevesta si na svoju svadbu obliekla dych vyrážajúcu svadobnú róbu, ktorá zaujala nielen krásou a eleganciou, ale aj rafinovanosťou.

Aj keď každá žena má predstavu o svojich vysnívaných svadobných šatách, keď príde na “lámanie chleba”, predsa to nie je vždy ľahké nájsť tie pravé. Krásna Sabela Díez stavila na istotu a vybrala si originálne šaty od preslávenej španielskej značky Bouret, ktorej modely obľubuje napríklad aj španielska kráľovná Letizia, píše magazín elle.com.

Svadbu si v seriáli Nemocnica vyskúšala aj Nela Pocisková...

Svadobná róba 2v1 

Romantické svadobné šaty zaujali mnohé ženy svojou hravosťou a nápaditosťou. Základ šiat tvoria minimalistické biele šaty so špagetovými ramienkami, no ich súčasťou  je aj druhá odnímateľná časť z tylu, ktorá šatám dodáva romantický nádych a vyniká špeciálnymi detailmi, ako sú malé gombíky alebo mašle. Zaujímavé sú tiež naberané rukávy, vďaka ktorým šaty pôsobia veľmi nežne.  

Instagram/danielsantallastudio

Odnímateľnej časti sa hovorí „overdress“ a výhodou takýchto “zložených” šiat je v tom, že nevesta získa dve krásne róby v jednej a tak ich môže počas svadby prestriedať bez zdĺhavého prezliekania.   

 „Ide o svadobné šaty pre modernú nevestu, ktorá hľadá vzhľad, ktorý je možné prispôsobiť rôznym okamihom svadby. Šaty v sebe kombinujú dva rôzne štýly,“ opisuje šaty značka Bouret. 

Instagram/danielsantallastudio

Sabela zvolila šaty s rukávmi na svadobný obrad a na popoľudňajšiu oslavu dala prednosť hladkým šatám na ramienka. Naozaj super nápad a krásna nevesta, čo poviete? Vedeli by ste si predstaviť takýto model aj na svojej svadbe?  

View this post on Instagram

A post shared by ELLE España (@elle_spain)

View this post on Instagram

A post shared by Boüret (@bouretgram)

Súvisiace články

Najčítanejšie