Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Spomínate si ešte na leopardiu kráľovnú Karin? Takto vyzerá 10 rokov od nakrúcania Nákupných maniačok!
Zdielať na

Spomínate si ešte na leopardiu kráľovnú Karin? Takto vyzerá 10 rokov od nakrúcania Nákupných maniačok!

Zdroj: TV JOJ

V populárnej televíznej šou sa už objavilo množstvo rôznych žien, ktoré sa snažili nielen svojím šatníkom, ale aj štýlom obliekania sa osloviť Slovenky. V Nákupných maniačkach pred desiatimi rokmi zabodovala aj Karin, na ktorú mnohí nedokázali zabudnúť. Prečo?

Karin účinkovala v Nákupných maniačkach pred desiatimi rokmi a mnohí na ňu dodnes spomínajú. Takmer kultové sa stali nielen jej hlášky, ale jedinečný bol práve jej nezameniteľný imidž.

Karin sa totiž v tom čase prezentovala ako bikini fitnesska s čiernymi vlasmi, poriadne výrazným vytetovaným obočím, dramatickým mejkapom a celkovo veľmi svojským módnym vkusom. V obľube mala najmä divoké leopardie vzory a odvážne farebné kombinácie. Z jej štýlu bol úplne hotový aj vtedajší stylista Lukáš Kimlička. Odvtedy však prešlo veľa času a Karin sa aj zmenila. Vlasy si dala jemne zosvetliť, naďalej však ostala verná výraznému mejkapu. Venuje sa kozmetike, kráse a v tejto oblasti ženám dokonca aj radí. Možno aj vďaka divokému imidžu amazonky sa stále teší veľkej popularite. Vyzerá to tak, že Karin si dala vylepšiť aj svoje poprsie, pretože aktuálne sa pýši sa naozaj plným dekoltom. Ako sa vám páči dnes?

@krasonkamajorosov Super song?#song #ben #christoval #party #dance #fypシ ♬ původní zvuk - kokot

@krasonkamajorosov #capcut #capcut_edit #videoviral #hair #copacana #fypシ ♬ Copacabana - Fly Project

@krasonkamajorosov

Krasny vikend ???

♬ original sound - Osama?Aslan

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie