Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
5 farebných lakov na nechty, ktoré vždy super vyzerajú a hodia sa ku všetkému: Vážne aj tento?
Zdielať na

5 farebných lakov na nechty, ktoré vždy super vyzerajú a hodia sa ku všetkému: Vážne aj tento?

Zdroj: instagram/paintedbyjools, lillypalm__

Hoci sa trendy v lakoch na nechty neustále menia a každú sezónu je populárne niečo iné, je tu pár "farebných "stálic, ktoré sú vždy hitom. A práve k nim sa pridali ďalšie farby, ktoré sa, prekvapivo, hodia k rôznym outfitom. Ktoré sú to?

Máte svoju obľúbenú farbu na nechty, ktorú nosíte najradšej? Asi každá žena ju má, no mnohé dávajú prednosť aj jednej z trojice najbežnejších - červená, čierna a nude. Vedeli ste, že existujú aj ďalšie farby na nechty, ktoré sa hodia takmer ku všetkému?

Čo všetko dokáže so svojimi nechtami robiť Eňa Vacvalová? Budete sa diviť...

​Mliečna biela je nenápadná a hodí sa ako na dovolenku, tak aj do práce. Prečo? Vaše nechty v nej totiž krásne vyniknú. Hnedá sa posledné mesiace teší naozaj veľkej obľube. Trendy sú všetky jej odtiene a na jeseň je práve táto farba ako stvorená. Nude ružová pôsobí, ako by ste nechty nemali ani poriadne nalakované. Perfektne sa hodí ku všetkému a ak máte rady nenápadnú manikúru, je ideálna. Verili by ste, že aj khaki farba sa dokonale hodí k pestrej palete outfitov a vyzerá elegantne? Oranžovú ste možno nosili v lete, no super sa hodí aj na jeseň. Dokáže totiž dokonala rozžiariť vaše outfity. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Julia Diogo (@paintedbyjools)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @lillypalm__

Súvisiace články

Najčítanejšie