Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Miluje ich aj Jennifer Lopez a dobre vie, prečo: TIETO džínsy budú hitom jesene
Zdielať na

Miluje ich aj Jennifer Lopez a dobre vie, prečo: TIETO džínsy budú hitom jesene

Zdroj: Profimedia

Cez leto sme ich nahradili tenkými nohavicami či vzdušnými šatami, no pomaly sa opäť vracajú na výslnie. Džínsy sú nadčasové a v rôznych štýloch a prevedeniach sú trendy stále, no aktuálne najviac práve v tejto podobe.

Miluje ich JLo, Hailey Bieber, Bella Hadid, Kaley Cuoco či Emily Ratajkowski a v najbližšom období ich budú nosiť všetky módne maniačky. Reč je o voľných a ležérnych džínsoch, ktoré sa nazývajú “Baggy džínsy” a budú veľkým hitom nastávajúceho jesenného obdobia.  

​Sledujte obľúbenú reláciu Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16-tej na JOJke!

Hovorí sa im tiež wide fit nohavice, ich typickými prvkami je vyšší pás a voľný strih už od stehien. Najčastejšie sa objavujú v “streetwear” štýle a obľubujú ich napríklad aj hip-hoperi či skejteri. 

Možno vám prídu viac “chalanské” a málo ženské, no opak je pravdou. Ak ich skombinujete so správnymi kúskami, budete sa v nich cítiť veľmi príjemne a mladistvo. Výhodou takýchto voľných nohavíc je určite aj to, že zakryjú aj nejaké tie kilá navyše. 

Baggy džínsy a všeobecne širšie strihy nohavíc, budú najbližšiu módnu sezónu veľkým hitom, pozrite sa, s akými kúskami ich môžete skvelo kombinovať!  

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

View this post on Instagram

A post shared by Koko (@kikerkoko)

Súvisiace články

Najčítanejšie