Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ženy Katku z Nákupných maniačok zasypali kritikou: Ty si riadna koza!
Zdielať na

Ženy Katku z Nákupných maniačok zasypali kritikou: Ty si riadna koza!

Miluje luxusné a extravagantné kúsky a módu celkovo! Katka v Nákupných maniačok ukázala svoje obľúbené modely zo šatníka a mnohé ženy sa nestíhali čudovať, čo všetko si na seba oblečie. Za tento trendy kúsok jej však poriadne naložili.

Stylistka Katka vyslovene žije módou. Vo svojom šatníku, ktorý aj ukázala v Nákupných maniačkach, má prevažne drahé kúsky, no sem-tam sa v ňom nájdu aj lacnejšie modely. A jeden z nich ženy poriadne pobúril!

Nové časti Nákupných maniačok môžete sledovať od pondelka do piatka na JOJke o 15.40.

​Kým mnohé ženy prestali nosiť modely z pravej kožušiny práve kvôli neľudských podmienkam, v akých zvieratá žijú, Katka s tým problém nemá. Nájdete u nej kožuchy aj kožené bundy, dokonca aj topánky z kozy. "Ďalším zaujímavým kúskom v mojom šatníku sú tieto kozaté boty, ktoré sú naozaj z kozy. Teraz som si uvedomila, že je to ďalšie zviera, ale to je iba koza...Kozy sa normálne jedia, takže to je podľa mňa v pohode," nechala sa počuť v relácii. Kým jej nosenie oblečenia vyrobeného zo zvierat neprekáža, mnohé ženy majú opačný názor. "Ty si riadna kozaaa", "Aj ty si iba koza... Debilita ľudí nemá hraníc", "Chorá si ty, bohužiaľ. Nesúdim ťa, nemám na to právo, si veľmi nesympatický človek. Neviem, prečo prídeš mi taká nesympatická a čudná baba," zhodli sa ženy v komentároch. Čo si o Katke myslíte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie