Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Najbizarnejší outfit z červeného koberca: Módna návrhárka vyzerala ako z hororu!
Zdielať na

Najbizarnejší outfit z červeného koberca: Módna návrhárka vyzerala ako z hororu!

Zdroj: Profimedia

Hranica medzi extravaganciou a nevkusom je niekedy veľmi tenká a pri pohľade na túto celebritu asi mnohí skonštatovali, že to poriadne prepískla. Pozrite sa, ako sa “vyparádila” na filmový festival!

Medzinárodný filmový festival v Benátkach dal opäť šancu prítomným celebritným hosťom, aby predviedli tie najpôsobivejšie róby. Ani tentokrát nebola núdza o nádherné róby a elegantné outfity, no najväčšiu pozornosť si získali najmä tie extravagantné. Snáď najbizarnejší outfit predviedla módna návrhárka Michèle Lamy (79).

Extravagantná dáma v zrelom veku si na 80. ročník benátského filmového festivalu obliekla naozaj šialený outfit. Na veľmi zvláštne háčkované šaty, ktoré pripomínali skôr pokrčenú handru si dala koženú bundu vínovej farby. Tá mala celkovo zvláštny tvar a vysoké vypchávky, ktoré pôsobili, akoby v nich zostal zabudnutý vešiak, iným zase pripomínalo opierku koženého kresla.  

Profimedia

​Celkový model a jej look vrátane jej vizáže pôsobil desivo a mnohí sa vyjadrili, že návrhárka vyzerala ako z hororu.  

Uff, toto je naozaj poriadne divoký outfit, súhlasíte? Za nás má však obdiv za to, že tesne pred osemdesiatkou dokáže chodiť v takýchto podpätkoch!  

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Secret's (@magazinesecrets)

Nákupné maniačky sú späť! Sledujte nové časti každý pracovný deň o 15:40 na JOJke!

Súvisiace články

Najčítanejšie