Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Na dovolenku si kúpila populárne šaty zo Zary, zažila v nich trapas ako hrom! Na TOTO si dávajte pozor!
Zdielať na

Na dovolenku si kúpila populárne šaty zo Zary, zažila v nich trapas ako hrom! Na TOTO si dávajte pozor!

Zdroj: tiktok/sophie.ford3

Stále stúpajúce letné horúčavy nás nútia siahať po ľahkých a vzdušných kúskoch oblečenia, no žiaľ, aj tieto vedia poriadne sklamať. Takúto nepríjemnú situáciu by ste rozhodne nechceli zažiť!

Aj ten najpríjemnejší a najtenší materiál oblečenia nezabráni tomu, aby ste sa nepotili, keď sú vonku šialené vysoké teploty. Nepríjemné kruhy pod pazuchami na tričku či košeli zažil už snáď každý, no horšie to je, ak sa vám to stane pri šatách, ako aj tejto mladej žene.

Mladá žena Sophie Ford sa vo svojom videu na sociálnej sieti posťažovala na letné šaty zo Zary a podelila sa o príšerný trapas, ktorý v nich zažila. Pohodlné letné šaty v svetlom odtieni si kúpila špeciálne na dovolenku, kde ich plánovala vynosiť čo najviac, píše The Sun.  

Žiaľ, už pri prvej prechádzke španielskymi uličkami sa ukázalo, že jej šaty do horúceho letného počasia nie sú vôbec vhodné. Svetlozelené šaty totiž neboli vôbec odolné voči potu a po pár minútach sa jej vytvorili obrovské mapy z každej strany. Žena vysvetlila, že sa ani tak príšerne nespotila, ale kvapky potu po látke jednoducho stiekli a miestami to vyzeralo, akoby nestihla dobehnúť na toaletu.  

Po videom sa ozvali mnohé ďalšie ženy, ktoré zažili podobný problém s materiálom, na ktorom bolo pot šialene vidieť. Stalo sa niečo podobné aj vám? Myslite na to, keď si budete vyberať najbližšie letné šaty! Dobrým trikom je vybrať si napríklad šaty vzorované, pri ktorých aj prípadné spotenie nebude takto “žiariť...”  

@sophie.ford3 Zara has done me dirty ?? #hotgirlsummer #eurosummer #sweat #sweatymess #outfitfail #spain ♬ I want to buy a gun - Taylor Swift

Najčítanejšie