Skoro jasno
21°
Bratislava
Pochválila sa šatami na bratovu svadbu, ľudia ju zvozili: Čo poviete, sú naozaj úplne nevhodné?
Zdielať na

Pochválila sa šatami na bratovu svadbu, ľudia ju zvozili: Čo poviete, sú naozaj úplne nevhodné?

Zdroj: TikTok/Logan Rae Hill

Šaty tejto mladej ženy rozdelili ľudí na sociálnej sieti na dva tábory. Podľa väčšiny sú síce pekné, ale na svadbu sa vôbec nehodia. Pozrite sa, prečo!

Ak sa chystáte ako hosť na svadbu, určite poznáte základné pravidlá, ktoré je fajn dodržiavať aj keď na to budúci manželia neupozornia. Táto žena si na svadbu svojho brata zvolila šaty v nádhernej farbe, no jeden detail na nich bol podľa mnohých na túto udalosť absolútne nevhodný, píše tyla.com. Čo si o tom myslíte vy?

Pri výbere outfitu svadbu, na ktorú sa chystáte ako hosť, by ste sa mali vyhnúť bielym šatám a rovnako tak príliš vyzývavému oblečeniu. Je to z jednoduchého dôvodu. V tento deň je najdôležitejšie nechať dokonalo vyniknúť nevestu. Preto sú vhodné šaty v pastelových farbách, ktoré nie sú príliš krátke ani príliš neodhaľujú. Tejto žene to však nevyšlo! 

TikTok/Logan Rae Hill

Známa blogerka Logan Rae Hill sa pred svojimi fanúšikmi pochválila krásnymi šatami na svadbu svojho brata. Lososová farba, dĺžka až po zem, volány a niekoľko detailov bolo presne to, čo sa na takúto udalosť hodí. Podľa mnohých jej priaznivcov bol však problémom jej výstrih, ktorý odhaľoval až príliš a preto by si na svadbu tieto šaty nikdy neobliekli.  

Čo na jej šaty hovoríte vy? Obliekli by ste ich ako hosť na svadbu?  

@loganraehill Replying to @Logan Rae Hill ♬ original sound - Logan Rae Hill

Súvisiace články

Najčítanejšie