Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Super plavkový trik vám okamžite vylepší postavu: Bikiny budú lepšie držať a vyčarujú vám plnší dekolt
Zdielať na

Super plavkový trik vám okamžite vylepší postavu: Bikiny budú lepšie držať a vyčarujú vám plnší dekolt

Zdroj: unsplash/yoann-boyer

Tušili ste, že aj vhodným spôsobom viazania môžete vyzerať v bikinách oveľa príťažlivejšie a tiež istejšie? Túto super fintu si môžete vyskúšať hneď!

Jednoduchý módny trik zdieľala istá pracovníčka plavkovej spoločnosti a stal sa okamžite hitom. Okrem toho, že pôsobí roztomilo, je nastaviteľný, a sľubuje tiež lepšiu oporu poprsia, informuje Daily Star.

Pracovníčka americkej spoločnosti na výrobu bikín “Gone Bananas” vyzvala vo videu zákazníčky, aby si prestali viazať horný diel bikín „uzlom na zadnej strane krku,“ Namiesto toho urobila dva uzly na oboch stranách pred vložením šnúrok z ľavej strany na pravú a naopak. Potom si obliekla plavky a zaistila ich zatiahnutím za dve šnúrky, aby sa jej pevne zaviazali okolo krku. 

TikTok/gonebananasbeachwear

Ženy s väčšími prsiami sa takto nemusia obávať, že by sa im vrch bikín príliš pohyboval, naopak menším prsiam tento trik opticky pomôže pridať na objeme. 

Pozrite sa, ako tento super plavkový trik vyzerá v praxi a rozhodne si ho vyskúšajte, budete nadšené!  

@gonebananasbeachwear Bikini Hack- How to tie bikini top for more support! ? #bikinihack #howtotiktok #howtostyle #howtowear #supportivebikini #waystowear #tutorial ♬ Sail Away - lovelytheband

Súvisiace články

Najčítanejšie