Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Pozorným fanúšikom neuniklo, že na Kate Middleton sa niečo zmenilo: Jednej veci dala definitívne zbohom
Zdielať na

Pozorným fanúšikom neuniklo, že na Kate Middleton sa niečo zmenilo: Jednej veci dala definitívne zbohom

Zdroj: Profimedia

Kráľovský protokol je v mnohých detailoch poriadne prísny, no až na drobné “prehrašky” ho dodržiavajú všetci členovia kráľovskej rodiny. Odkedy Kate získala titul princeznej z Walesu, začala sa upravovať inak. Všimli ste si tú zmenu aj vy?

Kate Middleton (41) je už celé roky módnou ikonou a inšpiráciou pre mnohé ženy z celého sveta, ktoré obdivujú jej štýl. Nikdy nenosila veľa módnych doplnkov, väčšinou siahla po jemných a nenápadných kúskoch a sem tam si vybrala napríklad výraznejšie náušnice. To, čo naozaj obľubovala a veľmi často nosila, boli práve veľké a výrazné čelenky, ktorými dokonale doladila akýkoľvek outfit.

Možno ste už postrehli, že odvtedy, čo sa Kate v septembri minulého roka stala princeznou z Walesu, čelenky jednoducho nosiť prestala. Prečo je to tak, informuje portál hellomagazine.com. 

Prečo už Kate nenosí obľúbené čelenky?    

„Čelenky patrili k základným stavebným kameňom šatníka Kate, v uplynulých mesiacoch od ich nosenia ale upustila v prospech klobúkov,“ vysvetlila Miranda Holder, ktorá je odborníčkou na módu v kráľovskej rodine.  

Čelenky sú pritom skvelým doplnkom, ktorý dotiahne váš look k dokonalosti. Dodá mu napríklad farbu alebo celkový štýl. Preto si ich Kate tak obľúbila a nosia ich pravidelne aj princezné Beatrice a Eugenie.

“Tým, že Kate získala titul princeznej z Walesu, musel sa aj jej šatník posunúť na vyššiu úroveň,“ vysvetľuje odborníčka.   

V praxi to znamená, že z neho zmizli všetky typické dievčenské prvky. „Kate je zase o krok bližšie k trónu, čo sa prirodzene odráža v jej šatníku. Stáva sa viac kráľovským a tým bohužiaľ aj viac strohým,“ opisuje situáciu Miranda. „Takže čelenky, evokujúce dievčenskú nevinnosť, v ňom už naďalej nemali miesto,“ dodáva. 

Nuž, je to trošku škoda, lebo Kate sa čelenky veľmi hodili, čo poviete?  

Súvisiace články

Najčítanejšie