Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Ženy sú z nej zhrozené: Ako si s takou nadváhou môžeš TOTO na seba obliecť?
Zdielať na

Ženy sú z nej zhrozené: Ako si s takou nadváhou môžeš TOTO na seba obliecť?

Zdroj: instagram/aliciamccarvell

Hoci Alicia nemá postavu modelky, na svoje telo je pyšná a čo sa týka oblečenia, rozhodne sa nemieni obmedzovať. A to aj napriek kritike, ktorou ju mnohé ženy zahrnuli. Právom?

Keď sa sympatická brunetka Alicia objaví niekde s manželom ruka v ruke, pútajú pozornosť všetkých okolo. Prečo? Keď ich uvidíte, pochopíte!

Ako to má Diana Mórová s nahotou, odhaľovaním sa a sexom pred kamerou?

Alicia je sympatická mladá žena, ktorá má pár kíl navyše. Vo svojom tele sa však cíti super a rozhodne neplánuje chudnúť. Jej manžel Scott je naopak športový nadšenec s dokonale svalnatým telom! "Svet sa na nás pozrie a hneď nás súdu. Podľa zaužívaných štandardov krásy jednoducho nedávame zmysel... Všetci si myslia, že svalnáč sa nikdy nemôže zamilovať do tučnej ženy. To všetko len preto, lebo nám to niekto povedal..." odkázala žena neprajníkom, ktorých je vraj neúrekom. Podobne sebavedomá je aj pri výbere oblečenia. Pred pár dňami sa so svojou láskou vychystali v Miami na večeru. Alicia si obliekla čiernu podprsenku, tangáče a vzorované šaty, ktoré však boli úplne priesvitné. "Myslím si, že toto je jediné miesto, kde môžem svoje polky odhaliť," zverila sa Alicia. Kým mnohé ženy ju za odvahu pochválili, našlo sa veľa takých, ktoré s výberom outfitu vôbec nesúhlasili. Mierili nielen na to, že na takéto šaty nemá vhodnú postavu, ale aj na to, že sa takmer holý zadok do reštaurácie nehodí. Čo si myslíte vy?

@aliciamccarvell ✨cheeks✨ are cheeking! @KNIX ♬ original sound - Alicia Mccarvell

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alicia Mccarvell (@aliciamccarvell)

@aliciamccarvell My forever wedding date ♥️ @scottymc4 ♬ original sound - cam

Súvisiace články

Najčítanejšie