Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Prvá česká Barbie ukázala vo Varoch najodvážnejší outfit: Sú toto vôbec šaty?
Zdielať na

Prvá česká Barbie ukázala vo Varoch najodvážnejší outfit: Sú toto vôbec šaty?

Zdroj: Profimedia.sk

Kde sa objaví, tam na seba strhne všetku pozornosť! Podarilo sa jej to aj tentoraz. Prvá česká Barbie Gabriela Jiráčková totiž na filmový festival v Karlových Varoch prišla takmer nahá..

Mladá Češka sa netají tým, že podstúpila už množstvo rôznych skrášľovacích zákrokov, aby na svojom tele a tvári zmenila to, čo sa jej nepáči. Aktuálne sa pýši bábikovskou tvárou a dokonalými krivkami, ktoré na verejnosti aj rada ukazuje..

Ostatne tak urobila práve na prebiehajúcim filmovom festivale v Karlových Varoch, kde sa predviedla v naozaj úspornom outfite. Ten pozostával z čiernej sieťky, ktorá zakrývala iba to najnutnejšie. "Celý tento outfit mi skladala jedna slovenská návrhárka, stajlistka, dizajnérka, ktorá mi tento model priviezla z New Yorku," priznala pre CNN Prima News Gabriela. Hoci má samotný outfit už dlhší čas v skrini, doteraz poriadne nevedela, kde ho vyvetrať. Vhodná príležitosť sa jej naskytla až teraz na festivale. Hoci mnohí považovali jej putfit za príliš extravagantný, ona to videla inak. "Sme na módnej prehliadke, takže sa nemám za čo hanbiť," dodala kráska. Tá v Karlových Varoch strávila hneď niekoľko dní a pripravila si pár naozaj originálnych outfitov...

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie