Jasno
14°
Bratislava
Všetci ju odhovárali od nákupu svadobných šiat cez internet: Keď nevestu uvideli, zostali očarení
Zdielať na

Všetci ju odhovárali od nákupu svadobných šiat cez internet: Keď nevestu uvideli, zostali očarení

Zdroj: Profimedia

Kupovať akékoľvek oblečenie z neoverených online obchodov je vždy riziko, pri svadobných šatách hrozí sklamanie ešte viac. Skúsenosť tejto ženy však dokázala, že to neplatí vždy.

Mladá žena, ktorá zverejňuje príspevky na sociálnej sieti ako @nesha.iam, prezradila, že si vyhliadla svadobné šaty v Amazone za veľmi priaznivú cenu a chystá sa ich objednať, píše The Sun.

Sledujúci na sociálnej sieti ju začali od toho odhovárať, pretože si mysleli, že veľká svadobná róba iba za 110 libier jednoducho nebude ani pekná ani kvalitná, ako to vyzeralo na obrázku. Budúca nevesta si napriek tomu šaty objednala a ku podivu, dopadlo oveľa lepšie, ako očakávala. 

Keď si Nesha obliekla svadobné šaty a predviedla sa v nich s dokonalým mejkapom a upravenými vlasmi, ľudia zostali úplne očarení. Svadobné šaty z internetu totiž vyzerali na nej dokonca ešte lepšie ako na modelke v online obchode.  

tiktok/@nesha.iam/

Mladá žena sa síce priznala, že ešte svadbu neplánuje a chcela si to len otestovať, no z vzhľadu aj kvality šiat je nadšená. Niektoré ženy sa priznali, že ich to natoľko nadchlo, že tiež plánujú vynechať predražené požičovne a stavia tiež na šaty z Amazonu.  

Wau, je to naozaj krásna nevesta, však?  

@nesha.iam Replying to @sharon_kag only $139 Amazon WEDDING DRESS #amazonfinds #amazonfinds #amazonbaddiefinds #amazonbridal #amazonbridaldress #amazonvirtualtryon #amazonfashion #affordablefashion #affordablewedding #affordableweddingdress #cheaptravel #cheapwedding #cheapweddingtips #cheapweddingdress ♬ It's A Wrap - Sped Up - Mariah Carey

Súvisiace články

Najčítanejšie