Skoro jasno
20°
Bratislava
Slávna modelka mala svadbu ako z rozprávky: Z jej romantických šiat sú ženy úplne paf
Zdielať na

Slávna modelka mala svadbu ako z rozprávky: Z jej romantických šiat sú ženy úplne paf

Zdroj: Instagram/taylor_hill

Krásna Američanka sa preslávila ako jeden z anjelikov značky 'Victoria's Secret' a svoj svadobný deň prežila so svojou láskou presne tak, ako si to predstavovali a naplánovali. Pozrite sa na tú nádheru!

27-ročná modelka Taylor Hill sa vydala za svoju životnú lásku a podľa jej slov aj najlepšieho priateľa Daniela Fryera (29). Dvojica si povedala svoje „áno“ pred svojimi najbližšími neďaleko rodiska nevesty na ranči v Colorade doslova v lone prírody, píše magazín People.

Svadba sa presne podľa plánov a očakávaní niesla vo westernovom duchu, čo ešte viac umocňovalo romantickú atmosféru. Najväčší obdiv si získala práve celebritná nevesta, ktorá zvolila krásne šaty s volánom okolo ramien, v ktorých vynikol jej dekolt a nechýbal ani tradičný dlhý závoj.

Výber svadobných šiat nebol náhodný. Modelka už viac ako 10 rokov spolupracuje s talianskou módnou značkou „Etro“, takže bolo jasné, že práve dizajnéri tejto značky jej budú vedieť zrealizovať jej predstavu o vysnívaných šatách.   

„Poslali mi návrhy a bolo to, akoby mi čítali myšlienky,“ cituje nevestu magazín VogueWeddings. Modelka si k šatám vzala už iba jemné doplnky v podobe perlových náušníc, jemnú retiazku s perlou a náramok. Zaujímavé bolo aj to, že Taylor sa vydávala bosá.

"Vždy som sa chcela vydávať naboso, pretože mám pocit, že ma to uzemňuje,“ napísala k zverejneným svadobným fotografiám na Instagrame, kde jej blahoželalo množstvo ľudí, medzi nimi aj slávne kolegyne ako Alessandra Ambrosio, Sara Sampaio, Elsa Hosk, Hailey Bieber či Gigi Hadid.  

"Bola to kúzelná rozprávka a moja vysnívaná svadba," dodala krásna modelka a my s ňou môžeme iba súhlasiť. Ako sa vám páčia jej svadobné šaty?

  

View this post on Instagram

A post shared by D A V I D H I L L (@dg_hill)

Súvisiace články

Najčítanejšie