Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Poznáte tento jednoduchý trik, ktorý vás okamžite zoštíhli? Používa ho aj Meghan Markle!
Zdielať na

Poznáte tento jednoduchý trik, ktorý vás okamžite zoštíhli? Používa ho aj Meghan Markle!

Zdroj: SITA

Existuje množstvo rôznych trikov, ktoré používajú známe tváre, aby na spoločenských akciách a fotkách vyzerali čo najštíhlejšie. Toto je jeden z nich a môžete ho na seba okamžite vyskúšať!

Ako pôsobiť štíhlejšie? Britská odborníčka na módu Miranda Holder pozná ten najjednoduchší trik, ako sa opticky zoštíhliť. Veľmi často ho dokonca využíva aj samotná Meghan Markle! 

​"Čo by ste povedali na to, ak by som vám prezradila jeden trik, ktorý využíva aj členka kráľovskej rodiny? Že to znie príliš dobre na to, aby to bola pravda? Uvidíte, že naozaj funguje! Budete vyzerať nielen štýlovo, ale aj chudšie a lepšie," priznala Miranda vo svojom videu. O čo presne ide? Kilá si uberiete tak, že si rukávy košele, blúzky, topu alebo saka jednoducho vyhrniete hore. "Meghan to robí neustále a je to naozaj také jednoduché. Jediné, čo musíte urobiť je, že si vyhrniete rukávy k vašim lakťom a okamžite vyzeráte o 2 kilá ľahšie a váš pás štíhlejšie," prezradila Miranda. Je to trik, ktorý často využíva veľa stylistov. 

@themirandaholder Look 5 lbs slimmer instantly with this simple Royal style hack! #royalstyle #royalfashion #stylehack #stylehacks #fyp ♬ Flowers - Miley Cyrus

SITA

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie