Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nestihli ste schudnúť do plaviek? Nevadí! TOP plavky, v ktorých budete vyzerať super aj s kilami navyše
Zdielať na

Nestihli ste schudnúť do plaviek? Nevadí! TOP plavky, v ktorých budete vyzerať super aj s kilami navyše

Zdroj: TikTok/foxandluxe

Kým niektoré ženy sa nevedia dočkať, kedy predvedú na plážach a kúpaliskách svoje dokonalé krivky, iné sa hanbia obliecť si plavky a dokonca sa kúpaniu vyhýbajú. Práve pre tú druhú skupinu máme skvelé tipy!

Ani vy ste pred dovolenkou nestihli zhodiť pár kíl a vaše bruško ani náhodou nevyzerá tak, ako ste si predsavzali? Nezúfajte, nie ste jediné! Kúpte si na dovolenku vhodné plavky, ktoré vám nejaký ten nedostatok perfektne zamaskujú a budete sa v nich cítiť pohodlne a šik.

Plus size inflencerka Liz Sloan má pri svojej výške 160 centimetrov pomerne veľa kíl navyše, no svojim sledovatelkám predviedla, že to nie je dôvod, aby si dovolenku a pobyt pri mori nemohla užiť, píše The Sun.  

Vo videu predviedla niekoľko kúskov, ktoré si zadovážila na Amazone a absolútne skvelo jej sadli na postavu. Dôležité je podľa nej zvoliť správny strih, no k potrebnému “maskovaciemu” efektu môže perfektne pomôcť aj správna farebná kombinácia či tieňovanie a rovnako dôležitý je materiál.  

TikTok/foxandluxe

Liz radí, aby bacuľky nešetrili pri kúpe plaviek, pretože a ak nájdu také, čo im dokonalo sadnú, určite ich vynosia roky. Práve dámy s kilami navyše by sa totiž nemali až tak riadiť tredmi, ale mali by voliť univerzálne kúsky, ktoré splnia všetko, čo potrebujú. 

Nech sa páči, pozrite si ďalšie typy na plavky, ktoré vyzerajú výborne aj na oblejších krivkách!

@foxandluxe Midsize swim review! This amazon one piece swimsuit is from their basics line — its a simple navy swimsuit ☀️ You can find this swimsuit on my amazon! #midsize #midsizeswim #midsizeswimsuits #apronbellystyle #curvyswimsuit #size16swim #size14swim #amazonswimsuit #amazononepiece #amazonswimtryon ♬ this is me trying - the long pond studio sessions - Taylor Swift
@foxandluxe Midsize swim review! This amazon one piece swimsuit is so chic with the twist on the bust — its so comfy! ☀️ You can find this swimsuit on my amazon! #midsize #midsizeswim #midsizeswimsuits #apronbellystyle #curvyswimsuit #size16swim #size14swim #amazonswimsuit #amazononepiece #amazonswimtryon ♬ origineel geluid - ???????????

Súvisiace články

Najčítanejšie