Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
V Nákupných maniačkach zabodovala najlepším šatníkom: Jedna z najtrendy Sloveniek sa vydávala a TAKTO vyzerali jej šaty
Zdielať na

V Nákupných maniačkach zabodovala najlepším šatníkom: Jedna z najtrendy Sloveniek sa vydávala a TAKTO vyzerali jej šaty

Zdroj: instagram/zafarano

V Nákupných maniačkach zahviezdila práve svojím šatníkom, ktorý bol jedným z najlepších v celej histórii relácie. Keď Mirka Slobodníková oznámila, že chystá svadbu, ženy boli zvedavé, v čom sa bude vydávať. Pozrite sa!

Mirka miluje módu a vie ju aj nosiť. Jej šatník je plný originálnych kúskov, ktoré vie spolu perfektne skombinovať. Aj preto ju mnohé ženy na sociálnych sieťach sledujú a rady sa ňou inšpirujú. 

Sympatická bruneta ešte vo februári priznala, že ju jej priateľ požiadal o ruku a bude chystať sobáš. "Najkrajšie narodeniny za celých 35 rokov. Nikdy som nerobila oslavu a dnes ma môj už snúbenec neuveriteľne prekvapil. Zavolal všetkých mojich srdcu najbližších a zorganizoval ten najkrajší darček pre mňa a ešte k tomu ma aj požiadal o ruku," priznala pred pár mesiacmi dojatá Mirka. A deň D má už za sebou! Cez víkend povedala áno svojej láske. Mirka vsadila na elegantné šaty bez ramienok s rafinovaním zdobením. Zaujímavý mala aj celkový styling - dominantný bol práve megadlhý zapletený vrkoč a výrazný mejkap. Pikoškou je, že ženích aj nevesta mali rovnaké na mieru robené tenisky. Ako sa vám páčila nevesta? 

instagram/zafarano

instagram/zafarano

Instagram/mirislobodnikova

Súvisiace články

Najčítanejšie