Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
TOTO slávnej plus-size modelke nevyšlo: Nepochopíte, aké šaty predviedla na červenom koberci
Zdielať na

TOTO slávnej plus-size modelke nevyšlo: Nepochopíte, aké šaty predviedla na červenom koberci

Zdroj: Profimedia

Filmový festival v Cannes je v plnom prúde a navštívilo ho už mnoho známych tvárí. Mnohé slávne krásky zažiarili v dokonalých róbach, no niektorým to až tak veľmi nevyšlo. Aj tieto šaty sa zaradili medzi tie nevydarené...

Ashley Graham (35) patrí medzi najznámejšie plus-size modelky a má obrovské množstvo fanúšikov najmä preto, že sa na nič nehrá a ukazuje svoj život presne taký aký je, aj so všetkými nedostatkami.

Ashley hrdo nosí aj svoje kilá a predvádza, že ženy môžu byť príťažlivé a sexi v akejkoľvek konfekčnej veľkosti. Hoci to často dokazuje skvelými outfitmi, tentokrát sa jej veľa komplimentov nedostalo, píše walesonline.co.uk.  

Trojnásobná mamina navštívila filmový festival v Cannes a síce okamžite upútala pozornosť všetkých prítomných, nie však v pozitívnom zmysle. Ashley si na červený koberec z nepochopiteľných dôvodov obliekla mega obrovské a neforemné šaty s veľkými volánmi, ktoré jej nielen pridávali kilá navyše, ale miestami sa v nich úplne strácala a problémy v nich mala aj pri chôdzi.

Profimedia

Niektorí fanúšikovia jej na sociálnej sieti dokonca písali, že vyzerá ako omotaná paplónom, iným jej šaty pripomínali záves či obliečky na periny.  

Samotná Ashley svoje šaty vtipne okomentovala, keď dodala, že mala zaplniť miesto na červenom koberci, a to sa jej aj podarilo... Čo na tieto zvláštne šaty hovoríte vy?   

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Check the Tag (@checkthetag)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue España (@voguespain)

Súvisiace články

Najčítanejšie