Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Objednala si virálne šaty, ktoré vraj sedia na každú postavu: Puknete od smiechu, ako v nich vyzerá!
Zdielať na

Objednala si virálne šaty, ktoré vraj sedia na každú postavu: Puknete od smiechu, ako v nich vyzerá!

Zdroj: TikTok/beauticurve

Bacuľatá módna influencerka neodolala šatám, ktoré sa stali veľmi populárne aj preto, že sú dostupné v jednej univerzálnej veľkosti. Ako sa ukázalo, úplne pre všetkých však nie sú.

Objednávať si oblečenie online z obchodov, ktoré nemáte overené, je vždy riziko, no občas sa stane, že neodoláme lákavej ponuke za výhodnú cenu. Táto mladá milovníčka módy je dôkazom toho, že predstava je často úplne iná ako realita, píše The Sun.

Influencerka Rochelle J sa rozhodla objednať si veľmi populárne priehľadné šaty od Amazonu, o ktorých výrobca tvrdil, že sú v jednej veľkosti pre všetky typy postavy.   

„Objednala som si ich z Amazonu, pretože sa tam písalo, že sú univerzálne a teda jedna veľkosť má sadnúť každej postave,” povedala bacuľatá influencerka vo videu a dodala, že si ich ide skúsiť navliecť.  

Vo videu môžete sledovať, ako sa s obrovskými problémami snaží do šiat vtesnať a keď sa jej to konečne podarí, šaty nielen že vyzerajú, že sa čoskoro rozletia, ale nakoniec ešte aj zistí, že si ich navliekla naopak.  

TikTok/beauticurve

“Nuž, jednoducho ich vrátim,” zhodnotila sklamaná influencerka, ktorá opäť raz dokázala, že výrobcovia by mali predsa len viac rozmýšľať, keď nejaký odev označia ako univerzálny.  

Čo na to hovoríte vy? Máte tiež podobnú skúsenosť s online nakupovaním? 

@beauticurve ? one size fits all..or nah?? I was hoping this @amazon dress would prove me wrong? can’t win them all ??‍♀️ #amazon #amazontryon #seethroughdress #fashionfails ♬ original sound - Rochelle J.

Súvisiace články

Najčítanejšie