Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Princezná Kate opäť zažiarila: Jej dokonalé jarné šaty a lacné náušnice si ženy zamilovali
Zdielať na

Princezná Kate opäť zažiarila: Jej dokonalé jarné šaty a lacné náušnice si ženy zamilovali

Zdroj: Profimedia

Kate Middleton opäť raz dokázala, že je právom označovaná za módnu ikonu, ktorou sa inšpirujú ženy z celého sveta. Čo poviete na jej šaty, ktoré očarili tisíce fanúšičiek?

Po korunovácii kráľa Karola III. Sa všetci členovia kráľovskej rodiny vrátili k svojim pracovným povinnostiam. Urobila tak aj princezná Kate, keď pri príležitosti Týždňa uvedomenia duševného zdravia zavítala do Centra Anny Freud v Londýne, aby sa tu porozprávala s mladými ľuďmi o ich úzkostiach a problémoch, píše express.co.uk. A opäť raz vyzerala očarujúco!

Kate zastrešuje mnoho dobročinných organizácií a od minulého roka je tiež nositeľkou ďalšieho titulu plukovníčky írskych gárd, ale práve otázka duševného zdravia je pre ňu najdôležitejšia. Ako už v minulosti niekoľkokrát spomenula, v tejto oblasti sa plánuje realizovať najintenzívnejšie. 

Profimedia

Princezná z Walesu žiarila na všetky strany v smaragdovo zelených šatách na gombíky z londýnskeho butiku Suzannah London, z ktorého mala v poslednom období niekoľko kúskov.  Model v retro štýle za 2790 libier doplnila o svetlé lakované lodičky s čiernou špičkou. Sympatické bolo, že drahšie kúsky skombinovala opäť s bežnou lacnou bižutériou, zaujímavé náušnice stáli iba 11 libier! 

Zelená farba je na jar skvelou voľbou a dokáže nádherne rozžiariť tvár, vyskúšajte to tiež!

Súvisiace články

Najčítanejšie