Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nevestine šaty rozdelili ľudí na dva tábory: Sú podľa vás sexi a odvážne alebo skôr nevkusné?
Zdielať na

Nevestine šaty rozdelili ľudí na dva tábory: Sú podľa vás sexi a odvážne alebo skôr nevkusné?

Zdroj: TikTok/ashley.raso

Kým niektoré budúce nevesty túžia po klasických svadobných šatách, iné ženy sa chcú práve v tento veľký deň odlíšiť a volia zaujímavé a výrazné róby. To je prípad aj tejto mladej ženy, ktorá však schytala viac kritiky ako obdivu.

Ashley Raso z Austrálie vždy snívala o tom, ako si sama navrhne vysnívané svadobné šaty na svoj veľký deň. Keď sa ich konečne dočkala a pochválila sa nimi na sociálnej sieti, rozpútala tým vášnivú diskusiu, píše Daily Star.

Čo poviete na netradičné spoločenské šaty, ktoré predviedla herečka Natália Germáni?

Štýlové alebo nevkusné?​

Budúca nevesta predviedla svoje svadobné šaty a mnohým ľuďom padla sánka. Jej šaty síce boli dlhé až po zem, no boli také priehľadné, že jej úplne presvitala bielizeň, ktorá len tesne zakrývala intímne partie.  

TikTok/ashley.raso

Aj keď Ashley bola nadšená zo šiat, ktoré boli presne podľa jej predstáv a označila ich za šaty pre nebojácnu nevestu, na ostatných šaty veľmi nezapôsobili. Niektorí dokonca jej svadobnú róbu označili za úplne nevhodnú a nevkusnú.   

“Kašlite na kritiku. Je to váš deň a vaša voľba, len si to poriadne užite!” napísal jeden v komentároch, ktorý si nevestu zastal.   

Nuž, každý máme iný vkus, ak sa jej tie šaty naozaj páčia, tak prečo nie? Čo poviete?

@ashley.raso @House of Harper thank you for trusting in my vision to bring this dress to life. I have had a passion for design and fashion all of my life and so when I went to Danny and Isabelle with a bold vision to make a see-through wedding dress, the ulitmate fashion statement, the were instantly thrilled and on board. We pushed ourselves think creatively and outside of the box, whilst still keeping the dress refined and classy. The end product exceeded all of my expectations. Danny and Isabelle, your creative minds are like nothing I’ve ever experienced. Thank you from the bottom of my heart. My future daughter will thank you one day for allowing her Mum to be fearless and take risks that make her happy. #weddingdress #fashiontrends #justmarried #weddingtiktok #firstlook #wedding #bride #fashion ♬ Originalton - ??Sia Collection??

Súvisiace články

Najčítanejšie