Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hasselhoffova dcéra ohúrila odvážnym outfitom: Plus size modelke sa do očí nepozrel nikto
Zdielať na

Hasselhoffova dcéra ohúrila odvážnym outfitom: Plus size modelke sa do očí nepozrel nikto

Zdroj: Profimedia

Hoci Hayley Hasselhoff nosí konfekčnú veľkosť XXL, je v modelingu veľkou hviezdou a inšpiruje mnohé ženy s kilami navyše, aby sa nehanbili obliekať sa pekne a štýlovo. Týmto outfitom najnovšie vyrazila dych všetkým prítomným!

30-ročná dcéra Davida Hasselhoffa sa pred pár dňami zúčastnila na slávnostnom uvedení spodnej bielizne Agent Provocateur AP Forever v Los Angeles, píše Daily Star.

Oblá kráska sa na párty predviedla v čiernych priliehavých saténových šatách, ktoré dali vyniknúť jej bujnému dekoltu a zároveň odpútali pozornosť od kilogramov navyše.  

Hayley sa netají tým, že v minulosti kvôli svojmu telu trpela psychickými problémami a práve modeling jej pomohol naučiť milovať svoje telo aj so všetkými nedostatkami. Dnes si plus size módu užíva a dokazuje, že ani väčšie ženy sa nemusia báť sexi kúskov.

Modelka dokonca založila iniciatívu „Check In With You by Hayley Hasselhoff“ na pomoc ľuďom s psychickými problémami.  

Hayley je šťastná, že rodičia ju vždy podporovali a aj im vďačí za to, že nakoniec našla to, čo ju napĺňa.

„Každý má inú cestu, ale ja som začala ako modelka s plnými krivkami a stále som modelka s plnými krivkami. Obaja ma veľmi podporujú a veria mi, rovnako, ako ja podporujem ich,“ povedala pre express.co.uk o svojich rodičoch. 

Čo poviete na jej štýlový outfit vy?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie